Není čas zemřít: Další upoutávka představuje ženské agentky filmu

Není čas zemřít: Další upoutávka představuje ženské agentky filmu | Fandíme filmu
MGM
Zobrazit další 4 obrázky
Nová bondovka bude ze všech dosavadních nejdelší.

Už delší dobu víme, že James Bond v podání Daniela Craiga nebude na svoji závěrečnou misi sám. James byl nějakou dobu v důchodu a příležitost v MI6 dostala další agentka s předčíslím 00, jež jí dává povolení zabíjet. Tou agentkou je Nomi, o níž se v minulosti vedly divoké debaty na téma, zda nahrazuje, nebo pouze doplňuje Jamese Bonda. Postavu hraje Lashana Lynch. Krom toho potkáme ještě agentku Palomu. To bude klíčová především pro kubánskou část příběhu, dle dostupných informací se však Ana de Armas filmařům během castingu tak zajímala, že pro ni roli oproti scénáři rozšířili.

Možná se ptáte, jak se to s množstvím postav vlastně všechno stihne. Odpověď je v tomhle případě jednoduchá. Čeká nás dosud nejdelší bondovka. Není čas zemřít má mít plných 163 minut! V kinech nás tahle nálož čeká už 30. září.

James Bond, agent 007, skončil aktivní službu a užívá si zasloužený odpočinek na Jamajce. Klid však nemá dlouhého trvání – objeví se totiž jeho starý přítel Felix Leiter ze CIA a požádá ho o pomoc. Mise na záchranu uneseného vědce se ukáže být zrádnější, než se na začátku zdálo. Bond se během vyšetřování dostane na stopu nevyzpytatelného zločince, který disponuje nebezpečnou a velmi ničivou novou technologií. Česká premiéra je stanovena na 30. 9. 2021.

Podklady a foto: MGM

Galerie: 5

Není čas zemřít: Další upoutávka představuje ženské agentky filmu | Fandíme filmu Není čas zemřít: Další upoutávka představuje ženské agentky filmu | Fandíme filmu Není čas zemřít: Další upoutávka představuje ženské agentky filmu | Fandíme filmu Není čas zemřít: Další upoutávka představuje ženské agentky filmu | Fandíme filmu Není čas zemřít: Další upoutávka představuje ženské agentky filmu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu