Trojčata: Pokračování Dvojčat se po letech odkladů opravdu chystá

Trojčata: Pokračování Dvojčat se po letech odkladů opravdu chystá | Fandíme filmu
Universal Pictures
Natáčení ještě ani nezačalo a jedna role už se v návratu Schwarzeneggera s Devitem přeobsazuje.

Už někdy od roku 2012 píšeme o tom, že se Arnold Schwarzenegger a Danny DeVito touží opět sejít před kamerou a znovu si zopakovat role Julia a Vincenta, dvou ve zkumavce vytvořených dvojčat, kdy do Julia (Arnold) šly všechny dobré geny, zatímco do Vincenta (DeVito) všechny zbytkové. Z nesourodosti dvojice, která o sobě celý život nevěděla a v dospělosti se dvě diametrální rozdílné osobnosti střetávají, pak pramenil humor filmu.

Pokračování bylo dlouhodobě koncipované jako „Trojčata“. Julius a Vincent měli zjistit, že celou dobu měli ve skutečnosti ještě jednoho utajeného bratra. Který je černoch. Roli měl dlouho ztvárnit Eddie Murphy a celý koncept vzešel vlastně z diskusí s Murphym, při nichž to zúčastněným hercům přišlo jako vtipný nápad.

Režisér Ivan Reitman teď v rámci festivalu v Torontu vysvětluje, že když už to začalo vypadat, že se projekt hýbe kupředu, udělal Murphy velký herecký comeback a v poslední dobou má extrémně plný diář. Proto se rozhodli tvůrci roli mírně přepsat a obsadit do ní Tracyho Morgana, nejlépe známého asi ze snímku Trestná lavice či ze seriálu 30 Rock. Stojí za podotknutí, že Schwarzenegger a DeVito od sebe jsou věkově kousek, avšak už Eddie Murphy by byl více než o deset let mladší a Morgan je o více než dvacet, ale snad s tím filmaři nějak smysluplně operují.

Snímek vzniká nezávisle, kdy jej tvůrci chtějí natočit za poměrně levný peníz a prostředky získat tak, že teď na filmovém trhu v Torontu dopředu rozprodají distribuční práva mezinárodním zájemcům. Pro ty vzniklo dopředu krátké video, jež ukazuje společnou chemii tří herců a podle serveru Deadline je pozitivně přijímané. Natáčet se má v Bostonu, kde jsou filmaři schopní dostat daňové úlevy. Navíc se má příběh odehrávat v zimě a v Bostonu se mění roční období a nedaleko jsou hory, kde by se měla natáčet část scén.

Snímek má pojednávat o tom, jak se bratři setkají se svým trojčetem, o jehož existenci dosud netušili. Celý film má být o tom, jak se sbližují, o rodinných hodnotách a o tom, že nehledě na to, jak jsme odlišní, se vždycky nějak musím naučit mezi sebou vycházet.

Foto: Universal - Dvojčata

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu