The Flash: K rychlíkovi se mají přidat další členové Justice League

The Flash: K rychlíkovi se mají přidat další členové Justice League | Fandíme filmu
Warner Bros.
Ve Flashově „samostatném“ snímku by nakonec mohlo být superhrdinů plno.

Od té doby, co se mluví o tom, že by Flashův samostatný film měl být zpracovaný jako velká crossoverová událost The Flashpoint, se proslýchá, že by v příběhu měli hrát roli další superhrdinové. Jenže projekt prošel několika různými podobami, střídali se na něm scenáristé i režiséři. S jistotou tak prozatím můžeme říct pouze to, že ve filmu krom The Flashe budou vystupovat dva různí Batmani, představovaní Michaelem Keatonem a Benem Affleckem.

Znovu se však začínají šuškat o tom, že by ve filmu mohli vystoupit také další známí členové Justice League. Gal Gadot je podle dokladů ze sociálních sítí v ateliérech studia Warner Bros. v Londýně. Pokud tam nedělá nějakou zdvořilostní návštěvu, tak existují v zásadě tři možnosti: Točí tam nějaké materiály pro chystanou fanouškovskou akci DC Fandome. Nebo tam točí scény pro Aquamana and The Lost Kingdom. Anebo právě The Flashe. S The Flashem už postava Wonder Woman spojována byla a ve snímku plné paralelních realit je pro další superhrdiny množství prostoru. Šance, že se Wonder Woman objeví, tedy reálná je.

U postavy Supermana se bavíme pouze na úrovni zákulisních drbů, žádnou Cavillovu fotku z místa činu nemáme. Že se má ve filmu objevit tvrdil člověk, který před časem na internet umístil snímky ze zákulisí natáčení The Flashe. Dále na účast Henryho Cavilla přísahá insider ViewerAnon. Redaktor The Wrapu Umberto Gonzalez naopak Supermanovu účast zpochybňuje. Alespoň ale přidává k dobru informaci, že Ben Affleck svoje scény začne točit teď v září.

S kým můžeme určitě počítat, je Luke Brandon Field. Ten se objevil například ve vedlejší roli ve snímku Králíček Jojo a nějakou malou roličku bude mít teď i v The Flashovi.

O snímku The Flash je v tuhle chvíli oficiálně známo, že v roli Flashe se vrací Ezra Miller, Michael Keaton a Ben Affleck by se měli ukázat jako dva různí Batmani. V roli Iris West se vrací Kiersey Clemons, jako hrdinova matka vystoupí Maribel Verdú, jako jeho otec Ron Livingston, jako Supergirl Sasha Calle. Režíruje Andy Muschietti, který napsal scénář spolu s Christinou Hodson. Datum premiéry je pro tuto chvíli stanovené na 4. 11. 2022.

Foto je ilustrační, film Justice League

Zdroje: Ajep Arts, Luiz Fernando, Viewer Anon, Umberto Gonzalez I, II, Reddit, Luke Brandon Field

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu