The Mutation: Zmutovaná obří krysa řádí – pusťte si trailer

The Mutation: Zmutovaná obří krysa řádí – pusťte si trailer | Fandíme filmu
Uncork'd Entertainment
Zobrazit dalších 5 obrázků
Stejně jako smrtící příšery nikdy nevymýtíte ani laciné horory.

Horory vždycky přitahovaly filmaře bez rozpočtu. Pokud máte originální nápad, můžete se docela slušně vyřádit. Přinejmenším je šance, že zaujmete milovníky bizarních béček. I novinka The Mutation může mít tenhle potenciál. Snímek pojednává o zmutované obří kryse, která zdrhne z laboratoře a začne rozsévat smrt.

Film je po všech směrech viditelně laciný, ale je patrné, že do výroby chlupatého monstra byla investovaná notná péče. O to víc tak zaráží digitální obludnost, co se objeví v závěru upoutávky. Tak zaprvé, co to vůbec je? Má to být ta samá potvora, kterou jsme sledovali celou dobu? A pokud ano, proč najednou není chlupatá? Uvědomili si tvůrci, že na trikařsky náročnou výrobu chlupů prostě nemají dost peněz, tak potvoru oholili? A proč se najednou sází na hnusné digitální triky, když chlupatá maska fungovala podstatně lépe?

To jsou otázky, na které zřejmě mají odpovědi jen samotní filmaři. Novinku napsal a zrežíroval Scott Jeffrey, jenž má podobných lahůdek na triku už celou řadu. Je tedy patrné, že divácký zájem o podobné příšernosti stále existuje. Nějaké známější herce ve snímku nehledejte, v hlavních rolích vystupují Ricardo Freitas, Amanda-Jade Tyler, Abi Casson Thompson a James Robertson. Novinky bude uvedena na VOD 5. října a na závěr je tu ještě oficiální synopse:

Potom, co se smrtící experiment s krysou pokazí, je zmutovaná krysa vypuštěná volně do města a skupina detektivů je bestii v patách. Zoolog Allen Marsh musí spolupracovat s truchlící vdovou, aby detektivům pomohl zmutovanou krysu polapit a zlikvidovat. Počet těl narůstá, nikdo není v bezpečí a krysa rychle roste.

Podklady a foto: Uncork'd Entertainment

Galerie: 6

The Mutation: Zmutovaná obří krysa řádí – pusťte si trailer | Fandíme filmu The Mutation: Zmutovaná obří krysa řádí – pusťte si trailer | Fandíme filmu The Mutation: Zmutovaná obří krysa řádí – pusťte si trailer | Fandíme filmu The Mutation: Zmutovaná obří krysa řádí – pusťte si trailer | Fandíme filmu The Mutation: Zmutovaná obří krysa řádí – pusťte si trailer | Fandíme filmu The Mutation: Zmutovaná obří krysa řádí – pusťte si trailer | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest