Expendables 4: Andy Garcia oficiálně doplnil obsazení

Expendables 4: Andy Garcia oficiálně doplnil obsazení | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 1 obrázek
Víme, koho si Garcia zahraje a fanoušci spekulují o tom, o co vlastně ve filmu půjde.

v polovině srpna se k nám dostaly zprávy o tom, že se ještě letos začne natáčet čtvrtý film s Expendables. Tehdy ještě informace pronikaly na veřejnost dost pokoutně a kupříkladu obsazení jsme poznali díky tomu, že kaskadér Buster Reeves sdílel fotku z produkčních kanceláří, kde obsazení filmu bylo vylepené na zdi. Už tehdy šlo na malé fotografii rozpoznat, že mezi herci figuruje také Andy Garcia. Když však bylo obsazení o nějakou dobu později oznámeno oficiálně, Garcia ve výčtu jmen uvedený nebyl.

Teď už magazín The Hollywood Reporter potvrzuje, že Garcia ve filmu opravdu vystupovat bude. A rovnou jsme se také dozvěděli, jakou úlohu si zahraje. Garcia ztvární agenta CIA, jenž Postradatelné doprovodí na jejich nejnovější nebezpečnou misi. Garcia nepatří mezi tradiční akční hvězdy, na nichž série obvykle staví, ale v několika ostřejších snímcích se objevil, když vystupoval například v Neúplatných nebo v Kmotrovi III. Můžeme předpokládat, že ve filmu bude mít obdobnou úlohu, jako třeba Harrison Ford v Expendables 3.

Fanoušci také začínají spekulovat o tom, co vlastně o filmu můžeme čekat. Snímek byl prezentovaný jako Expendables 4 i jako spin-off s Lee Christmasem (Jason Statham). Je dané, že Statham má hlavní roli a dokonce je jedním z producentů. Dále jej doplňují Dolph Lundgren, Randy Couture a Sylvester Stallone. Ten by měl během podzimu natáčet také další projekt, takže jeho úloha v nových Expendables nemůže být nijak obsáhlá. Co se tedy přesně stane? V zásadě jsou dvě možnosti. Buď jde opravdu o samostatné Christmasovo dobrodružství, kde ostatní Expendables vystoupí třeba jen během úvodní mise, než začne hlavní část příběhu. Anebo se na nás řítí příběh, v němž Barney (Stallone) zemře (zraní se, bude zajat...) a Lee po něm převezme vedení Postradatelných. Která z variant přijde pravděpodobnější vám?

Dále ve filmu hrají 50 Cent, Megan Fox a Tony Jaa. Režíruje Scott Waughn. Točit se začne v říjnu.

Foto: Lionsgate

Zdroj: The Hollywood Reporter

Galerie: 2

Expendables 4: Andy Garcia oficiálně doplnil obsazení | Fandíme filmu Expendables 4: Andy Garcia oficiálně doplnil obsazení | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest