Corrective Measures: Bruce Willis míří do věznice pro superpadouchy

Corrective Measures: Bruce Willis míří do věznice pro superpadouchy | Fandíme filmu
Tubi
Ve věznici plné monster, kyborgů a dalších záporáků se rozpoutá mela, když se dovnitř vloupá samozvaný superhrdina s krvavými sklony.

Před chviličkou jsem si tu stěžoval na to, jak nejnovější tvorba Bruce Willise působí slabě už z dálky. Další jeho novinka, nazvaná Corrective Measures, má alespoň zajímavé prostředí. Příběh se odehrává v té nejnebezpečnější věznici světa, kde jsou držení ohavní zločinci s nadpřirozenými schopnostmi. Narazíte tu na nejrůznější monstra, kyborgy nebo šílené zlosyny. Všichni vězni nosí elektrické obojky a celý komplex je ukrytý na severozápadě USA.

Hlavním hrdinou je Julius „The Lobe“ Loeb (Willis), génius, jenž má někde ulitý obrovský balík peněz. Kde přesně to je, se z protagonisty snaží vypáčit zkorumpovaný ředitel věznice Devlin, jehož ztvárnil Michael Rooker (Strážci Galaxie, Živí mrtví). Křehký mír, jenž ve věznici vládne, je narušený, když se dovnitř vloupá maskovaný mstitel, jenž se rozhodne, že je třeba povraždit celou vězeňskou populaci. Celá věznice je v tu ránu vzhůru nohama.

Mstitele hraje Dan Payne, dále ve filmu hrají Brennan Mejia nebo Tom Cavanagh. Režíruje Sean O’Reilly (seriál Lovecraftova země). Snímek má být uvedený na jaře 2022.

Foto: Tubi

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu