Aquaman 2: Ocean Master kompletně změnil podobu, je tu 1. foto

Aquaman 2: Ocean Master kompletně změnil podobu, je tu 1. foto | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Režisér James Wan kousíček po kousku poodhaluje své chystané pokračování Aquamana.

Před pár dny režisér James Wan sdílel první pohled na nový kostým Jasona Momoy ve snímku Aquaman and the Lost Kingdom. Teď je na řadě další z hlavních postav filmu – Arthurův bratr Orm, alias Ocean Master (Patrick Wilson). V prvním snímku Orm vystupoval jako antagonista, který se snaží získat trůn Atlantidy na úkor Arthura, jehož nástupnictví bylo zpochybněno pro jeho nemanželský původ, poloviční lidské geny a dlouhé odloučení od podvodního království.

V závěru filmu byl Orm poražen a uvězněn. O jeho dalším osudu jsme zatím neměli ty nejmenší informace. Čerstvě zveřejněná fotka však naznačuje, že na něj možná čekal opravdu dlouhý žalář bez tak obyčejných privilegií, jako je možnost zastřihnout si vousy. Wan k fotce dodává, že jej našel uvízlého na pláži. Zvolil Wan tenhle obrat čistě kvůli tomu, kde byla fotka pořízena? Anebo je Orm místo v žaláři ve vyhnanství? Popřípadě z vězení uprchl a teď se někde skrývá jako poustevník? K tomu prozatím nemáme bližší podrobnosti, ale budeme vás zavčasu informovat. A kdo ví, třeba v nejbližších dnech režisér Wan nabídne první pohled také na další postavy filmu.

Aquamana 2 režíruje opět James Wan. Scenáristou je David Leslie Johnson-McGoldrick. Jason Momoa se vrací jako Aquaman, Amber Heard jako Mera, Yahya Abdul-Mateen II jako Black Manta, Dolph Lundgren jako Nereus a Patrick Williams jako Orm. Nově obsazený byl do zatím blíže neurčené role Pilou Asbæk.. České a slovenské datum premiéry je stanovené na 15.12. 2022.

Foto: Warner Bros.

Zdroj: James Wan

Galerie: 2

Aquaman 2: Ocean Master kompletně změnil podobu, je tu 1. foto | Fandíme filmu Aquaman 2: Ocean Master kompletně změnil podobu, je tu 1. foto | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu