Matrix 4 nastartoval tajuplnou kampaň

Matrix 4 nastartoval tajuplnou kampaň | Fandíme filmu
Warner Bros. Pictures
Zvědaví fanoušci si znovu budou klást otázku, co je to vlastně ten Matrix. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Tak pozor. Stránka už se stačila změnit. Teď si na ní můžete vybrat, zda si vezmete modrou nebo červenou pilulku a následně se vám přehraje kratičké video. Když to zkusíte znovu, tak některé záběry zůstanou stejné, ale jiné se změní. Na první pohled je patrné, že jde o záběry z Matrixu 4 a v těch několikavteřinových klipech zatím vypadají hodně lákavě, takže už aby tu byl čtvrtek a plnohodnotný trailer!

Původní příspěvek: Snímek The Matrix: Resurrections prozatím do velké míry zůstává zahalený tajemstvím. Před časem byla první upoutávka promítána americkým filmovým profesionálům na Cinema Conu v Las Vegas. Nás by ale spíš zajímalo, kdy se dočkáme i my, běžní smrtelníci. Teď možná konečně známe odpověď.

Studio Warner Bros. nejprve po letech opět oživilo svou webovou stránku whatisthematrix.com. Na té prozatím pouze projíždějí známé zelené znaky, ale lze se domnívat, že se tu dříve či později začne objevovat nějaký obsah pro fanoušky. Dočkat bychom se mohli už za dva dny, protože aktuálně se objevila online fotka z anglického Liverpoolu, na níž je zachycený venkovní billboard, jenž tvrdí, že trailer uvidíme za dva dny. U billboardu není jak ověřit jeho pravost, nicméně už spouštění oficiálního webu jasně říká, že první bonbonky pro fanoušky jsou rozhodně v dohledné době na cestě. Pokud to bude za dva dny trailer, tak samozřejmě jedině dobře a budeme jej pro vás mít přichystaný. Tak zůstaňte na pozoru.

Matrix 4 režíruje Lana Wachowski. V hlavních rolích Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Neil Patrick Harris, Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick, Jada Pinkett Smith, Jonathan Groff, Priyanka Chopra Jonas, Daniel Bernhardt, Christina Ricci nebo Telma Hopkins. Datum české premiéry je stanovené na 23.12. 2021.

Podklady a foto: Warner Bros.

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest