Survive the Game: Bruce Willis se zoufale snaží klesnout na nové dno

Survive the Game: Bruce Willis se zoufale snaží klesnout na nové dno | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 3 obrázky
Pokud je to vůbec možné, tak trailer na nejnovější film s Willisem vypadá ještě hůř, než jeho posledních pár skvostů.

Z vrtění hlavou nad dalším a dalším úpadkem Bruce Willise se pomalu stává nová sportovní disciplína. Jeden Willisův film vypadá hůř než druhý a Bruce jich stíhá teď třeba i více než pět do roka. I když je otázka, nakolik jde reálně mluvit o filmech Bruce Willise. Novinka Survive the Game sice má bývalou akční legendu vytapetovanou na všech promo materiálech, ale po shlédnutí traileru je jasné, že Willis bude jen v naprosto minimálním počtu scén. Většinu z nich navíc stráví v sedě, aby názorně prokázal, jak během let zlenivěl. Všechny svoje repliky pronáší bez sebemenší jiskry a v obličeji vypadá extrémně unaveně. Ve svém věku 66 let by na to samozřejmě mohl mít nárok, to by však musel přestat hrát role drsňáků, kteří se tváří, že v sobě mají dost páry na to, aby z přesily padouchů nadělali kůlničku na dříví.

Zatímco obvykle mívá Willis k ruce alespoň trochu známější herecké parťáky (Gasoline – Luke Wilson, A Day to Die – Frank Grillo, Kevin Dillon, Paradise City – John Travolta, Stephen Dorff…), tentokrát vedle něj v hlavních rolích vystupují samí no-name borci. Režíroval James Cullen Bressack, jenž má ve svých 29 letech na kontě neskutečných 19 celovečeráků, hromadu kraťasů, seriálových epizod nebo příspěvků do filmových antologií. Zároveň ale v jeho filmografii nenajdete ani jeden jediný kus, který by z libovolného důvodu stál za řeč.

Snímek pojednává o policejním zátahu, který se pokazí. Policista David (Willis) je zraněný a jeho parťák Cal sleduje dva obchodníky s drogami, kteří postřeleného Davida unášejí na odlehlou farmu. Tu vlastní vnitřně ztrápený veterán Eric, jenž s Calem spojí síly, když na místo dorazí další členové gangu. Hrdinové musejí použít svůj důvtip, aby se přesile ubránili.

Celý tenhle zázrak dorazí 8. října na VOD.

Podklady a foto: Lionsgate

Galerie: 4

Survive the Game: Bruce Willis se zoufale snaží klesnout na nové dno | Fandíme filmu Survive the Game: Bruce Willis se zoufale snaží klesnout na nové dno | Fandíme filmu Survive the Game: Bruce Willis se zoufale snaží klesnout na nové dno | Fandíme filmu Survive the Game: Bruce Willis se zoufale snaží klesnout na nové dno | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest