The Bee Keeper: Jason Statham bude včelař

The Bee Keeper: Jason Statham bude včelař | Fandíme filmu
Summit Entertainment
Zobrazit další 2 obrázky
V napínavém thrilleru nás Statham seznámí s mytologií včelařství. Ano, čtete správně...

Občas Hollywood oznámí nové projekty, o nichž se dopředu prakticky nic neví. Známe třeba jen jméno téměř neznámého scenáristy a žánr, popřípadě producenti utrousí jednu větu, jež projekt značně nekonkrétně popisuje. Zda vás o novince informujeme nebo ji necháme plavat, pak často dost závisí na tom, jestli je ta jedna věta něčím neobvyklá anebo v projektu vystupuje velká hvězda. Tady platí obojí.

Hlavní roli ve snímku The Bee Keeper (Včelař) hraje Jason Statham. A o filmu víme pouze to, že má jít o „thriller ve strhujícím tempu, jenž silně vychází z mytologie včelařství“. Osobně jsem neměl nejmenší tušení, že má včelařství nějakou „mytologii“. Přisuzoval bych mu tradici, řemeslo, možná kulturu, ale mytologii? Ale třeba mne někdo dovzděláte v komentářích ;-). A jak se taková „včelařská mytologie“ pojí s akčním thrillerem, kde má hlavní slovo nahláškovaný Statham, to také čert ví. Budeme projekt nadále sledovat, ať se dozvíme, co z toho vyleze.

Producent Bill Block ještě dodal obligátní frázi: „The Bee Keeper v rámci netradičního příběhu zkoumá univerzální témata, která fanoušky přilepí na okraj sedaček. Jsme nadšení, že můžeme divákům z celého světa přinést další ikonický a neodolatelný snímek.“

Scénář filmu napsal Kurt Wimmer, jenž má na triku Kouli, Equilibrium, Salt nebo Ctihodného občana. Práva na snímek za několik milionů koupilo studio Miramax. Aktuálně se hledá režisér a natáčet se má od září příštího roku v Londýně a Atlantě.

Foto je ilustrační - Jason ve snímku Mechanik zabiják

Zdroj: Deadline

Galerie: 3

The Bee Keeper: Jason Statham bude včelař | Fandíme filmu The Bee Keeper: Jason Statham bude včelař | Fandíme filmu The Bee Keeper: Jason Statham bude včelař | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest