Režiséři posledních Avengers jednají o návratu k Marvelu

Režiséři posledních Avengers jednají o návratu k Marvelu | Fandíme filmu
Marvel Studios
Natočí autoři Endgame přeci jen další velkou kosmickou událost?

Magazín The Wall Street Journal připravil další z řady článků o sporu Scarlett Johansson se studiem Disney, kdy se obě strany přou o to, jak měla či neměla být Scarlett kompenzována za její výkon ve filmu Black Widow. Zdaleka nejzajímavější informace se však nenápadně ukrývá bez velkých fanfár v hlubinách článku.

Magazín tam zmiňuje, že rozepře s Johansson dostaly do mrtvého bodu jednání s bratry Russoovými o tom, že natočí další Marvel film. Bratrům se prý nelíbí, že neví, jak by jejich příští Marvel film byl distribuovaný a kolik by za něj dostali zaplaceno. To podstatné pro fanoušky nicméně je, že Marvel/Disney jedná, či alespoň donedávna jednal s Russoovými o natáčení dalšího filmu!

Joe a Anthony Russo postupně natočili pro Marvel Captain Ameriku: Návrat prvního Avengera, Captaina Ameriku: Občanskou válku, Avengers: Infinity War a Avengers: Endgame. Tedy jedny z nejoblíbenějších a nejúspěšnějších marvelovek. Studio i řada fanoušků dozajista toužili po jejich návratu, nicméně bratři přesunuli svou pozornost k dalším projektům a v rozhovorech často zmiňovali, že u Marvelu vystoupali až na samotný vrchol a chtěli si od komiksů dát pauzu.

Jako svůj vysněný projekt nicméně dlouhodobě zmiňovali Secret Wars, komiksovou sérii, kterou si strašně oblíbili jako malí kluci. V ní mocná kosmická bytost Beyonder svede obrovské množství superhrdinů a superpadouchů na uměle vytvořenou planetu Battleworld, kde se společně mají utkat. Tenhle komiksový event působí příliš primitivně na to, aby se dal nějak smysluplně zfilmovat, avšak Marvel si často z předloh bere jen hrubou kostru nebo dokonce jen návrh, takže kdo ví, třeba by tahle sága opravdu byla nějakým způsobem zfilmovatelná. Ostatně, její autor, Jim Shooter nedávno naznačoval, že opravdu zpracována bude.

To jsou ale pouze úvahy. Podstatné je, že bratři Russoovi začali jednat o natočení dalšího celovečerního filmu pro Marvel. Budeme zvědaví, zda se nakonec dohodnou na finančních podmínkách a případně jakou látku tedy budou točit.

Foto je ilustrační: Russoovi při natáčení Avengers: Infinity War

Zdroj: The Wall Street Journal

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu