Old Guard: Nesmrtelní: Pokračování natočí režisérka Star Wars

Old Guard: Nesmrtelní: Pokračování natočí režisérka Star Wars | Fandíme filmu
Netflix
Charlize Theron znovu popadne sekeru, aby se potýkala s problémem nesmrtelnosti v moderní době.

Snímek Old Guard: Nesmrtelní patří na Netflixu k první vlně dražších velkofilmů. Ohlasy diváků byly rozmanité, nicméně recenze vesměs chválily a především sledovanost byla vysoká, takže si Netflix objednal pokračování. Původně to vypadalo, že by dvojku mohl připravit stejný tvůrčí tým, avšak režisérka Gina Prince-Bythewood se rozhodla, že se dvojky vzdá, protože dostala příležitost natočit film The Woman King s Violou Davis. Zdůraznila, že jí na sérii Old Guard stále záleží a zůstává u ní jako producentka.

Na režisérské pozici ji vystřídala Victoria Mahoney. Ta je širší veřejnosti nejznámější díky tomu, že pracovala jako režisérka sekundárního štábu na Star Wars: Vzestup Skywalkera. Po tom měla nabídku hned na několik projektů, nicméně si zvolila právě Old Guard 2, protože chtěla spolupracovat s Netflixem.

Pokračování znovu napíše Greg Rucka, jenž je zároveň autorem komiksové předlohy. Old Guard pojednává o partě nesmrtelných, kteří jsou na Zemi už celá staletí a během té doby se stali mistrnými bojovníky. Většina příběhu se odehrává v současnosti, kdy spouštěčem událostí v prvním filmu bylo objevení nové mladé nesmrtelné a snaha záporáka z nesmrtelných jejich schopnost extrahovat. V závěru snímku se nesmrtelní rozešli, tak uvidíme, jaká nová situace je opět svede dohromady.

Zpravodaj Deadline ve své zprávě uvádí, že potvrzený je také návrat ústředního obsazení. Ve svých rolích se znovu uvedou Charlize Theron, KiKi Layne, Matthias Schoenaerts, Marwan Kenzari, Luca Marinelli, Veronica Ngo a Chiwetel Ejiofor.

Foto: Netflix

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu