DC FanDome: Velká fandovská oslava představuje letošní program

DC FanDome: Velká fandovská oslava představuje letošní program | Fandíme filmu
Warner Bros.
The Batman, Black Adam, The Flash a mnozí další se předvedou už zanedlouho blíže divákům.

Když loni zasáhl svět koronavirus, Hollywood ztratil lusknutím prstů tradiční zdroje novinek. Zmizely tiskové konference, rozhovory a také velké fanouškovské akce, jako je Comic-Con. Filmová studia se postupně naučila přesouvat svoje propagační aktivity do online prostředí a jedním z největších úspěchů v tomto směru byla virtuální akce studia Warner Bros. DC FanDome. Tam komiksové nakladatelství DC sázelo jednu prezentaci za druhou, a to ze světa komiksů, filmů, seriálů či videoher. Pro velký úspěch se bude letos akce opakovat.

Čerstvě byl zveřejněný kompletní program. Vybíráme z něj alespoň to nejzajímavější. The Batman převede zbrusu nový trailer, nový obsah představí DC League of Super-Pets. Black Adam odhalí vůbec první záběry, krátkou ukázku přislíbil The Flash a snímky Aquaman and the Lost Kingdom a Shazam! Fury of the Gods.

Oddělení Warner Bros. Television oznámilo, že představí nové řady Batwoman, The Flashe, Supermana & Lois a netflixovské série Sweet Tooth. Supergirl se rozloučí s fanoušky a Legends of Tomorrow oslaví 100. epizodu. Vůbec poprvé se představí novinka Naomi a Stargirl má v rukávu ochutnávku z dosud neodvysílané epizody.

HBO Max přinese první pohled na chystanou sérii Peacemaker a limitovanou sérii DMZ. Ukázkami se pochlubí také Titans a Doom Patrol. Animovaná Harley Quinn přinese ochutnávku třetí řady a prezentovány budou i další DC animáky, dále videohry a komiksy.

Celá akce se odehraje 16. října a to v celé řadě dalších jazyků vedle angličtiny. Skvělou zprávou je také to, že se letos už fanoušci nebudou muset spolehnout během vysílání na poruchovou stránku DC FandDome, ale stream bude normálně k dispozici na platformách, které mají s videem daleko bohatší zkušenosti, jako jsou YouTube, Twitch, Facebook a Twitter.

Foto: DC Films/Warner Bros.

Zdroj: DC Comics

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest