Moon Knight: Vypadá to, že v nové marvelovce se objeví jeden z hlavních Avengerů

Moon Knight: Vypadá to, že v nové marvelovce se objeví jeden z hlavních Avengerů | Fandíme filmu
Marvel
Propojování jednotlivých marvelovských hrdinů může pokračovat i nadále.

Marvel stále ještě točí minisérii Moon Knight, v níž Oscar Isaac hraje bývalého mariňáka s disociativní poruchou identity, jenž se stává na Zemi prostředníkem egyptského boha Khonshu. Natáčení v Maďarsku je extrémně utajené. Nedávno se sice podařilo fanouškům v Budapešti pořídit video maskovaného muže, jinak to ale vypadá, že se točí převážně v ateliérech, protože záběrů z natáčení v exteriérech města je online naprosté minimum. To už se spíš čas od času objeví nějaká ta momentka některého z herců (Isaac, Ethan Hawke) mimo natáčení, z jejich volného času.

Přesně v takové situaci se podařilo ulovit fanynce selfíčko s Oscarem Isaacem, představitelem hlavní role. Na tom by ještě nebylo nic tak zajímavého. Důležité je, že ta samá fanynka na Instagramu sdílela také společnou fotku s Markem Ruffalem, jež byla pořízená před stejným hotelem.

Jistě, může jít o naprostou náhodu. Ruffalo je třeba v Budapešti soukromě nebo kvůli nějakému jinému natáčení. Ale když se marvelovský herec objeví poblíž natáčení jiného marvelovského projektu, vždy to budí podezření. A při pohledu z vnější to aktuálně prostě vypadá, jako by se Mark Ruffalo připojil ke štábu Moon Knighta, aby v něm mohl vystupovat jako Bruce Banner, alias Hulk.

Moon Knight, občanským jménem Marc Spector, je v komiksech takový marvelovský Batman. Býval boxerem, americkým vojákem a žoldákem. Na misi v Egyptě byl smrtelně zraněn a zpět k životu jej přivedl egyptský měsíční bůh Khonshu, který mu nabídne nadlidskou sílu, pokud se stane božím ztělesněním na Zemi. Následně se Spector vrací do Ameriky, kde investuje své úspory, stane se milionářem, dny tráví řízením taxíku, aby neztratil kontakt s ulicí a po nocích ve stříbřité kápi bojuje se zločinem. Své síly čerpá z fází měsíce (čím blíž je úplněk, tím je silnější) a trpí rozštěpenou osobností, takže vedle padouchů bojuje i s vlastními vnitřními démony.

Foto: Marvel

Zdroj: Dora Magyari

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu