Black Panther 2: Po pokažené akci byla představitelka Shuri převezena do nemocnice

Black Panther 2: Po pokažené akci byla představitelka Shuri převezena do nemocnice | Fandíme filmu
Marvel Studios
Letitia Wright musela být po incidentu při natáčení Black Panther: Wakanda Forever hospitalizována.

Natáčení marvelovky Black Panther: Wakanda Forever bylo na krátkou dobu nuceně pozastaveno. Během provádění akčních kousků v Bostonu (kde se točí scény s novou Marvel superhrdinkou Ironheart) se herečka Letitia Wright poranila při provádění kousku s kaskadérskými jeřáby. Herečka byla převezena do nemocnice a za krátkou dobu byla opět propuštěna – zranění naštěstí nebylo podle informací serveru Deadline vážné.

Letitia hraje ve světě Marvelu Shuri, sestru mrtvého krále Wandy T’Chally, a geniální vynálezkyni. Fanoušci spekulují o tom, že by to mohla být právě ona, kdo převezme po zesnulém Chadwicku Bosemanovi stěžejní úlohu celé série. V komiksech existují příběhy, kde Shuri jako Black Panther opravdu vystupuje.

Někteří fandové berou jako signál o „povýšení“ Shuri i nové fotky z natáčení v Bostonu, na nichž byla Wright viděna zahalená k černém plášti. Ty Marvel obvykle při natáčení užívá, když se snaží zakrýt filmový kostým, jež ještě nechce odhalit. A v tomhle případě fanoušci spekulují o tom, že by konkrétně mohl štáb tajit, že Shuri skutečně převzala úlohu a kostým Black Panthera.

Ale v tuhle chvíli jde opravdu pouze o spekulaci. Krom Shuri, již doprovází také vůdkyně strážkyň Dora Milaje Okoye (Danai Gurira), byla v Bostonu poprvé vyfotografována také Dominique Thorne, jež v příběhu představuje právě Riri Williams, alias Ironheart. Uvidíme, co přesně Okoye a Shuri na univerzitu MIT zavedlo a zda setkání s Riri bude jen náhoda.

Snímek Black Panther: Wakanda Forever opět režíruje Ryan Coogler, jenž také znovu napsal scénář spolu s Joem Robertem Colem. Měli by se vrátit všichni žijící představitelé hlavních rolí z prvního filmu, zřejmě tedy Danai Gurira, Letitia Wright, Winston Duke, Lupita Nyong’o, Florence Kasumba, Angela Bassett, Daniel Kaluuya a Martin Freeman. Nově je doplní Domonique Thorne jako Riri Williams, Tenoch Huerta jako Namor, Mabel Cadena jako Namora a Michaela Coel v dosud neodhalené roli. Datum premiéry je stanovené na 7. 7. 2022.

Foto je ilustrační, Shuri v Black Pantherovi 1

Zdroje: Deadline,

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest