Spider-Man: Bez domova: Trailer zlomil rekord, jež drželi Avengers: Endgame

Spider-Man: Bez domova: Trailer zlomil rekord, jež drželi Avengers: Endgame | Fandíme filmu
Marvel Studios
Divácká míra zvědavosti vůči novému Pavoučímu muži dosahuje extrémních rozměrů.

Trailer pro Spider-Mana: Bez domova byl mezi fanoušky očekávaný. Jak moc byl očekávaný se ukázalo teď, když studia Marvel a Sony zveřejnila čísla sledovanosti. Za prvních 24 hodin trailer zaznamenal 355,5 milionu přehrání, což je nový rekord. Ten dosavadní už několik let drželi Avengers: Endgame, jejichž trailer za prvních 24 hodin zaznamenal „jen“ 289 milionů přehrání. Předchozí pavoučí snímek, Spider-Man: Daleko od domova, zaznamenal oproti čerstvému pavoučímu rekordu asi poloviční čísla. Na tom je patrné, jak moc jsou diváci na nový spidermanovský film zvědaví. Otázkou samozřejmě je, zda se tuhle zvědavost potom podaří přetavit i ve skutečnou diváckou návštěvnost, která zatím stále většině snímků v kinech značně chybí.

Kde se zájem bere? Můžeme to brát tak, že se vrací extrémně populární marvelovský hrdina, jenž zakončil svůj poslední příběh tak trochu cliffhangerem a navíc už se kolem něj hodně dlouho vede šuškanda o tom, že ve snímku vystoupí staří známí záporáci, ale také starší představitelé Spider-Mana. Co jsme nakonec reálně mohli v traileru vidět (nejen na první pohled, ale také v nenápadných náznacích) už brzy rozebere podrobný článek, jenž pro vás připravuje kolega Tučňák Nik.

Poprvé ve filmové historii je náš přátelský soused Spider-Man odmaskován. Nadále tak nedokáže oddělit svůj obyčejný život od toho nebezpečného superhrdinského. Když poprosí o pomoc Doctora Strange, jeho superhrdinský život se stane ještě nebezpečnějším, což jej donutí ptát se, co to doopravdy znamená být Spider-Manem. Třetí Spider-Man má dorazit do kin 16.12. 2021. V hlavních rolích Tom Holland, Zendaya, Marisa Tomei, Benedict Cumberbatch, Jamie Foxx, Alfred Molina, Jacob Batalon, Tony Revolori, Tobey Maguire a Andrew Garfield. Režíruje Jon Watts.

Foto: Marvel

Zdroj: ComicBook.com

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest