Jane Got a Gun: Ewan McGregor v zakletém projektu

Jane Got a Gun: Ewan McGregor v zakletém projektu | Fandíme filmu
Problémy pronásledovaný western s Natalie Portman v hlavní roli má opět nový přírůstek. Skotský rodák střídá zběhnuvšího Bradleyho Coopera.

Spirála přeobsazování připravovaného snímku Jane Got a Gun se snad konečně zastavila. Vcelku zajímavě vypadající projekt je v posledních týdnech pronásledován velkou spoustou problémů. Nejdříve se předčasně loučil Michael Fassbender, jehož k odchodu donutily změny v natáčecím harmonogramu X-Men: Days Of Future Past. Následoval nečekaný odchod režisérky Lynne Ramsay, která nepřišla v první den natáčení na plac, což nikoho zrovna dvakrát nepotěšilo. A lavinový efekt zafungoval dokonale, když další katastrofy měly následovat. Sice se podařilo najít režiséra, jímž se stal Gavin O’Connor (parádní drama Warrior), leč produkci postupně opustili náhradníci za Fassbendera. Nejdříve odpochodoval Jude Law, zřejmě kvůli změně na režisérském postu, a potom i Bradley Cooper, pravděpodobně kvůli angažmá ve Spielbergově válečném dramatu American Sniper. Navíc Joel Edgerton byl z padoucha transformován v klaďase. No prostě hrůza!

Nakonec se však na tvůrce usmálo štěstí, protože náhrada je více než adekvátní, neboť vyvoleným je Ewan McGregor. Střihne si roli záporáka, který bude terorizovat rodinu Natalie Portman. Důvod? Její manžel je totiž taky docela křivák, ale jednoho krásného dne se rozhodne otočit se zády k členům svého gangu, jehož lídrem je John Bishop (McGregor). Kolegové si to přirozeně nenechají líbit a vyprovodí nezbedného "zběha" několika kulkami do zad. Polomrtvý manžílek se sice doplazí domů, ovšem odplata ještě rozhodně není u konce. Natálka to moc dobře ví, proto se chopí poslední šance na záchranu, kterou představuje její dávná láska. V tu chvíli nastoupí na scénu pistolník Joel Edgerton, jenž pochopitelně stále chová k zoufalé krásce nějaký ten cit, a kulky začnou svištět vzduchem.

Momentálně se pilně natáčí v Novém Mexiku, přičemž ve filmu se ještě představí Rodrigo Santoro, River Shields, Kristen Rakes a Jacob Browne. Pevné datum premiéry není celkem logicky zatím stanoveno, ale dočkat bychom se měli někdy v průběhu roku 2014. Tak snad všechno klapne tak, jak má, jelikož kombinace kvalitního režiséra, poutavého prostředí, chytlavého příběhu a nadstandardního hereckého ansámblu by měla znamenat dobrou westernovou zábavu. A té bylo v poslední době jako šafránu.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest