Střet Venoma se Spider-Manem ještě může přijít a další perličky od šéfa Marvelu

Střet Venoma se Spider-Manem ještě může přijít a další perličky od šéfa Marvelu | Fandíme filmu
Sony
Kevin Feige se rozpovídal o Venomovi, Iron Manovi 3, Agátě nebo Val.

Občas šéf Marvelu Kevin Feige odhalí velkou bombu, jako když nedávno potvrdil, že superhrdinka Ironheart se poprvé představí ve filmu Black Panther: Wakanda Forever. Jindy trousí spíš takové menší perličky. Tak jsme jich pár dali dohromady, aby to v úhrnu vydalo na alespoň trochu delší počtení.

Začněme hned od titulkového vyjádření. Reportér ze serveru Rotten Tomatoes se Feigeho zeptal na to, zda někdy uvidíme Spider-Mana a Venoma pospolu. Na to marvelovský boss odpověděl, že rozhodně nebude živit nějaké spekulace, ale i v tomhle případě podle něj platí, že za ta léta v čele studia už pochopil, že nemožné není vůbec nic. Kdy, kde a jak uvidíme setkání obou populárních postav, je zatím ve hvězdách, přičemž jakýkoliv drb, který si na internetu přečtete, se podle Kevina může vyplnit zítra, anebo také nikdy.

Pro Rotten Tomatoes dále Feige hovořil o Agátě Harkness (Kathryn Hahn), čarodějce z WandaVision. U té Feigeho potěšilo, že před premiérou minisérie ji spousta diváků vůbec neznalo, ale hned po první epizodě si ji zamilovali a nemohli se dočkat, až ji uvidí příště. V seriálu měla svou významnou roli, ale co bude dál? To šéf Marvelu neprozradí přesně, ale ujišťuje nás, že se s ní znovu setkáme již brzy.

Proč jsme vlastně v Iron Manovi 3 potkali falešného Mandarina a toho pravého potkáme až v Shang-Chim? I na to dal Rotten Tomatoes Feige odpověď. Tvrdí, že jde o příliš komplexní postavu a Iron Man 3 byl primárně o Iron Manovi. Na Mandarina by tedy nebylo dost prostoru. Takže když režisér a spoluscenárista Shane Black přišel s nápadem, že by v příběhu mohl vystupovat falešný Mandarin, ve studiu se do téhle myšlenky okamžitě zamilovali.

Co postava Val, již si v minisérii The Falcon and The Winter Soldier a ve filmu Black Widow zahrála Julia Louis-Dreyfus? Uvidíme ji ještě? Feige říká, že „možná“. Ale říká to takovým tónem, kdy víte, že tím chce spiklenecky říct, že jednoznačně. V Marvelu chtěli herečku obsadit už dlouho, a když se rozhodli zpracovat postavu Val, okamžitě věděli, že Julia bude pro roli ta pravá. Je důležité, že ji diváci měli nejprve potkat v Black Widow, ale pak byla premiéra snímku odložena? Vůbec ne. V tuhle chvíli to má být tajuplná figura, která se objevuje na scéně zdánlivě odnikud. Zatím o ní lze říct, že má něco za lubem. Vypadá to, že dává dohromady tým a jejími prvními rekruty jsou Yelena Belova (Florence Pugh) a John Walker (Wyatt Russell). Tolik alespoň uvedl Feige v podcastu Disney Inside.

A proč je vlastně Feige vždycky tak tajnůstkářský? To je naprosto jednoduché. V rozhovoru pro Cinemablend vysvětlil, že jednoduše chtějí fanoušky překvapit, a tak tají všechno, co se jen utajit dá.

Titulní foto je ilustrační - Spider-Man 3

Zdroje: Rotten Tomatoes I, II, III, D23 Inside Disney, Cinemablend

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest