The Marvels: Mezi tématy budou bolest a trauma

The Marvels: Mezi tématy budou bolest a trauma | Fandíme filmu
Marvel
Pokračování Captain Marvel se při natáčení vypraví do Evropy.

Natáčení komiksovky The Marvels začalo 10. srpna. Hlavní základnu má štáb v ateliérech Pinewood ve Velké Británii. Podívá se však také na další místa. Kroky filmařů povedou do Los Angeles a New Jersey. To až tak zajímavé není, můžeme spekulovat, že tyhle dvě lokace souvisejí s minulostí Monicy Rambeau (Teyonah Parris) a Kamaly Khan (Iman Vellani), dvou superhrdinek, které nově budou dělat společnost Captain Marvel (Brie Larson). Zajímavější je však jiná lokace. Filmaři se už příští týden vypraví do italského města Tropea. Nevíme co tam budou točit, ani jak dlouho se zdrží. Podstatné je, že když se podíváte na fotky města, tak vypadá prostě parádně a to se počítá.

Ačkoliv je natáčení v plném proudu, režisérka Nia DaCosta má aktuálně ještě jednu povinnost. Propaguje svůj horor Candyman, jenž dorazí do českých kin už 26. srpna. Reportér z Variety se jí při tom zeptal, zda by její dva snímky šlo nějak porovnat. Na to Nia odpověděla, že jde o dva naprosto rozdílné projekty, nicméně je osobně posedlá tím, jak se vyrovnáváme s bolestí a traumatem a tohle téma bude hrát svou roli i v The Marvels.

The Marvels je pokračování snímku Captain Marvel. V hlavních rolích vystupují Brie Larson, Iman Vellani a Teyonah Parris. Ty nově doplňují Shamier Aderson, Zawe Ashton a Park Seo-Joon. Dle nepotvrzených informací by se měli vrátit také Samuel L. Jackson a Jude Law. Režíruje Nia DaCosta, která napsala scénář spolu s Megan McDonnell. Datum české premiéry je stanoveno na 16. února 2023.

Foto: Marvel Studios

Zdroje: Variety, Gazzetta del Sud

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest