Argylle: Za herecky nabitou netradiční špionáž zaplatil Apple obří peníze

Argylle: Za herecky nabitou netradiční špionáž zaplatil Apple obří peníze | Fandíme filmu
MARV
Režisér Kingsmana je připravený natočit celou novou kriminální sérii.

Streamovací platforma Apple TV+ chce svým divákům postupně být schopná nabídnout to nejlepší. Nebojí se tedy připlatit a za velké prachy koupila Killers of the Flower Moon Martina Scorseseho (více než 200 milionů), Emancipation s Willem Smithe (130 milionů) nebo Napoleonův životopis s názvem Kitbag (180 milionů).

A na pořádnou pálku přijde také Argylle, špionážní novinka od Matthew Vaughna, režiséra Kick-Asse nebo Kingsmanů. Za celosvětová práva Apple zaplatí zhruba 200 milionů dolarů, což opět ukazuje, jak bezedné jednotlivé streamovací služby mají kapsy. V klasickém Hollywoodu by si o podobných částkách producenti často ani nesnili, u technologických gigantů to není problém. (Sluší se zdůraznit, že za 200 milionů Apple celý projekt koupil, neznamená to, že dvousetmilionový bude rozpočet filmu – ten bude o něco nižší – část peněz bude zisk pro produkční společnost MARV). Vaughn v nadšeném prohlášení uvedl, že se počítá s přípravou celé série.

Snímek vychází z dosud nevydaného románu od Ellie Conway, jenž bude publikován v příštím roce. Scénář napsal Jason Fuchs (Wonder Woman). Do hlavních rolí byli obsazeni Henry Cavill, Sam Rockwell, Bryce Dallas Howard, Bryan Cranston, Catherine O’Hara, John Cena a Samuel L. Jackson. Svůj herecký debut bude mít ve snímku zpěvačka Dua Lipa, která zároveň připraví pro soundtrack několik původních písní.

Zápletka je zatím opředená tajemstvím. Oficiální popis říká pouze tolik, že Argylle je nejlepší světový špion, který se zaplete do celosvětového dobrodružství. V minulosti se objevily nepotvrzené zprávy, podle kterých by hlavní hrdinkou měla být autorka špionážních románů se ztrátou paměti, která si postupně začíná uvědomovat, že je skutečnou agentkou. Postupně se jí vracejí její schopnosti a je rozhodnutá se pomstít svému bývalému zaměstnavateli, agentuře zvané Divize.

Foto je ilustrační: Samuel L. Jackson ve filmu Kingsman

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest