Queenpins: Nová komedie dělá velké kriminální drama z padělání slevových kuponů

Queenpins: Nová komedie dělá velké kriminální drama z padělání slevových kuponů | Fandíme filmu
STXfilms
Zobrazit další 2 obrázky
V komediální novince s Kristen Bell dvě ženy bohatnou paděláním slevových kuponů. Pusťte si upoutávku.

V první polovině září vyjde nová komedie Queenpins inspirovaná skutečnými událostmi. Kristen Bell v ní hraje Connie, která má problémy s placením účtů. Společně se svou kamarádkou a youtuberkou JoJo (Kirby Howell-Baptiste) tak začne padělat slevové kupony, čímž postupně začnou vydělávat nemalé sumy peněz. To však neujde pozornosti příslušných orgánů, a tak se pustí na stopu dvojice agentů, kterou ztvárnili Paul Walter Hauser (Cruella, Já, Tonya) a Vince Vaughn (Nesvatbovi, Vybíjená).

Komediální novinku zrežírovali a napsali Aron Gaudet a Gita Pullapilly, kteří spolu v minulosti již natočili několik dokumentů a drama Čas sklizně. Ve filmu dále diváci uvidí například Joela McHalea, Nicka Cassavetese či zpěvačku Bebu Rexhu.

Premiéru budou mít Queenpins 10. 9., kdy půjdou do amerických kin. Krátce poté bude film také k dispozici na streamovací službě Paramount+. Ta bohužel v Česku zatím dostupná není, nezbývá nám proto, než film vyhlížet časem například na jiné digitální službě či platformě, nebo si počkat do příštího roku, kdy bychom se nabídky Paramount+ dočkat měli.

Podklady, foto: STXfilms

Galerie: 3

Queenpins: Nová komedie dělá velké kriminální drama z padělání slevových kuponů | Fandíme filmu Queenpins: Nová komedie dělá velké kriminální drama z padělání slevových kuponů | Fandíme filmu Queenpins: Nová komedie dělá velké kriminální drama z padělání slevových kuponů | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest