The Voyeurs: V erotickém thrilleru pár šmíruje slasti a strasti dvojice odnaproti

The Voyeurs: V erotickém thrilleru pár šmíruje slasti a strasti dvojice odnaproti | Fandíme filmu
Amazon Prime Video
Zobrazit další 3 obrázky
Pusťte si trailer nového erotického thrilleru, kde se šmírácká hra změní v něco daleko zlověstnějšího.

Streamovací služba Amazon 10. září přinese nový erotický thriller, což je v současné době žánr, kterému se nedaří ani zdaleka tolik, jako například na přelomu 80. a 90. let, kdy diváky lákaly ve velkém do kin filmy jako Základní instinkt, Neslušný návrh, Striptýz nebo Někdo se dívá.

Novinka se jmenuje The Voyeurs a představuje nám pár, jenž po nastěhování do nového bytu chce plánovat další budoucnost, avšak běžné starosti rychle vezmou za své, když dvojice začne být posedlá děním, které sleduje v bytě protilehlém. Tam pozoruje milostné (a později dost dramatické) prožitky páru s výrazně bouřlivějším životním stylem.

V hlavních rolích vystupují Sydney Sweeney (Příběh služebnice, Euforie) a Justice Smith (Jurský svět: Zánik říše, Detektiv Pikachu). Pár od naprosto potom představují Ben Hardy (X-Men: Apokalypsa, Bohemian Rhapsody) a Natasha Liu Bordizzo (Lidská společnost). Film napsal a zrežíroval Michael Mohan, jenž je dosud podepsaný především pod seriál Everyhting Sucks!

Podklady a foto: Amazon Prime Video

Galerie: 4

The Voyeurs: V erotickém thrilleru pár šmíruje slasti a strasti dvojice odnaproti | Fandíme filmu The Voyeurs: V erotickém thrilleru pár šmíruje slasti a strasti dvojice odnaproti | Fandíme filmu The Voyeurs: V erotickém thrilleru pár šmíruje slasti a strasti dvojice odnaproti | Fandíme filmu The Voyeurs: V erotickém thrilleru pár šmíruje slasti a strasti dvojice odnaproti | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest