Vražda na jachtě: Pokračování komediální detektivky míří před kamery

Vražda na jachtě: Pokračování komediální detektivky míří před kamery | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 1 obrázek
Další vyšetřování Adama Sandlera a Jennifer Aniston našlo režiséra.

Ve snímku Vražda na jachtě hráli před dvěma lety Adam Sandler a Jennifer Aniston znuděný pár, jemuž manželství oživí nečekané vyšetřování vraždy s příchutí Agathy Christie a bondovek. Snímek byl přinejlepším průměrný, kdy zápletka je otřepaná, „vtipy“ unylé, postavy nesympatické a Sandlerův knírek vyloženě odporný. Průměrná známka na agregátoru recenzí Rotten Tomatoes je 4,7 z deseti.

Diváci se nicméně na film na Netflixu koukali v hojném počtu, a tak už v roce 2019 streamovací gigant ohlásil pokračování. Kolem toho se po letech konečně něco děje. Dozvídáme se, že snímek zrežíruje Jeremy Garelick. Ten má na svědomí jiné průměrné komedie – Dokonalého svědka s.r.o. a The Binge. První verzi scénáře napsal James Vanderbilt, jenž má hrozně zvláštní filmografii, kdy na jednu stranu napsal geniálního Zodiaca, ale vedle toho také řadu průměrností, od remaku Total Recall, přes Den nezávislosti 2, až po první Vraždu na jachtě. Jeho scénář ještě přeleští sám Garelick, tak uvidíme, zda z toho tentokrát vyleze něco humornějšího, napínavějšího nebo obecně koukatelnějšího.

Předpokládá se, že Jennifer Aniston a Adam Sandler se vrátí v hlavních rolích. Opět se bude cestovat po světě. Tentokrát by se ústřední dvojka měla podívat do Paříže a Karibiku. Podle serveru Deadline začne natáčení co nevidět.

Foto je ilustrační, z první Vraždy na jachtě

Zdroj: Deadline

Galerie: 2

Vražda na jachtě: Pokračování komediální detektivky míří před kamery | Fandíme filmu Vražda na jachtě: Pokračování komediální detektivky míří před kamery | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest