The Flash: Hraje Michael Keaton hned několik různých Batmanů?

The Flash: Hraje Michael Keaton hned několik různých Batmanů? | Fandíme filmu
Warner Bros.
Představitel Bruce Waynea naznačil, že jej v chystané komiksovce uvidíme v této roli hned několikrát.

Už delší dobu víme, že se Michael Keaton ve snímku The Flash vrací jako Batman. Batman z paralelního světa, jehož Flash (Ezra Miller) potkává na svých toulkách napříč časoprostorem. Momentálně Keaton propaguje snímek The Protégé a novináři se jej tážou i na The Flashe.

Pro Collider byl ještě poměrně opatrný, hovořil o tom, jaký dojem na něj udělaly kulisy, když poprvé vstoupil na plac. Působily na něj skutečně monumentálně, jak když před lety točil Batmana s Timem Burtonem.

V rozhovoru pro Jake’s Takes mluvil o tom, jak mu natáčení vyvolalo vzpomínky na starší filmy s Batmanem a jak normální mu připadalo se k roli vrátit. Pak ale zmínil něco podstatně zajímavějšího. Uvedl, že si při natáčení The Flashe vzpomněl na natáčení filmu Jako vejce vejci. To je snímek, kde Keaton hrál postavu se třemi různými klony. V rozhovoru pro Jake’s Takes dále Keaton dodal, že nechce moc prozradit, ale musel se naučit hrát „proti sobě a sám se sebou“.

Co to přesně znamená? Říká Keaton pouze zvláštním způsobem, že potřeboval odlišit svoje současné podání Batmana od toho v letech 1989-92? Že se musel naučit, jak hrát druhého Batmana vedle Batmana v podání Bena Afflecka, jenž ve snímku taktéž vystupuje jako další variace Bruce Waynea? Mluví Michael o tom, jak hrál scény se dvěma verzemi The Flashe, jež se ve snímku objevují? Anebo nám právě prozradil, že on sám hraje několik různých verzí Batmana? Rozhodně to zatím neberme jako potvrzení, ale když může být ve snímku Ezra Miller za dva různé Flashe, tak asi proč by nemohl hrát Keaton dva různé Batmany, co říkáte?

O snímku The Flash je v tuhle chvíli oficiálně známo, že v roli Flashe se vrací Ezra Miller, Michael Keaton a Ben Affleck by se měli ukázat jako dva různí Batmani. V roli Iris West se vrací Kiersey Clemons, jako hrdinova matka vystoupí Maribel Verdú, jako jeho otec Ron Livingston, jako Supergirl Sasha Calle. Režíruje Andy Muschietti, který napsal scénář spolu s Christinou Hodson. Datum premiéry je pro tuto chvíli stanovené na 4. 11. 2022.

Foto je ilustrační, Michael Keaton ve filmu Batman

Zdroje: Collider, Jake’s Takes

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest