Noah's Shark: Prehistorický žralok hlídá Noemovu archu

Noah's Shark: Prehistorický žralok hlídá Noemovu archu | Fandíme filmu
Wild Eye Releasing
Zobrazit další 1 obrázek
Pusťte si trailer na nový hororový biják, z jehož traileru se skutečně zhrozíte.

Z nějakého neznámého důvodu jsou tvůrci nízkonákladových hororů posedlí touhou točit filmy o žralocích. Ideálně o žralocích obřích, robotických, nebo prostě nějak nadpřirozených. Zkrátka a dobře, aby to celé stálo spoustu peněz, které nemáte ani na nic jiného, natož na vizuální efekty. Díky těmto filmařským touhám pak vznikají snímky jako je právě Noah's Shark (Noemův žralok).

Když si pustíte trailer, tak uvidíte něco, co vypadá extrémně hnusně a vlastně ani nebudete mít tak docela jasno, o čem by vlastně snímek měl být. Místy odkazuje k filmům o vymýtání ďábla, pak jsou tu ti digitální žraloci. Všechno se na první pohled točilo za pět padesát, u někoho doma v obýváku, s herci, kteří byli nabraní v místním ochotnickém kroužku. Vizuální efekty potom vypadají jako něco, co jste vytvořili po absolvování jednodenního Youtube kurzu s pomocí softwaru, co se zdarma přikládá k Windows.

Potíž u podobných klenotů je v tom, že největší peníze se investují do plakátu, díky kterému pak projekt na první pohled působí jako regulérní film. Ve skutečnosti Noah's Shark není film ani nízkorozpočtový, ale mikrorozpočtový, jak říká sám režisér Mark Polonia. Ten v minulosti natočil třeba Invasion of the Empire of the Apes nebo Bigfoot Vs. Zombies. Ve snímku hrají zcela neznámí Jeff Kirkendall, Tim Hatch, Jamie Morgan, Samantha Coolidge a Ryan Dalton

Oficiální zápletka říká: Televizní kazatel touží po slávě, a tak se se svým štáb rozhodne najít bájnou Noemovu archu. Zjistí však, že je chráněna prastarou kletbou a prehistorickým velkým bílým žralokem.

Snímek bude uvedený na VOD letos na podzim.

Podklady a foto: Wild Eye Releasing

Galerie: 2

Noah's Shark: Prehistorický žralok hlídá Noemovu archu | Fandíme filmu Noah's Shark: Prehistorický žralok hlídá Noemovu archu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest