The Marvels: Natáčení začalo, zřejmě se vrátí dvě známé postavy

The Marvels: Natáčení začalo, zřejmě se vrátí dvě známé postavy | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Brie Larson láká do obřích světů a vypadá to, že se do pokračování Captain Marvel přidal další herec.

Natáčení The Marvels začalo. O pokračování Captain Marvel už delší dobu víme, že v Londýně probíhají přípravy. Teď samotná představitelka hlavní role Brie Larson v rozhovoru pro SiriusXM prozradila, že se už několik dní točí. Herečka v interview zmínila, že kulisy jsou obrovské a konkrétně uvedla, že štáb staví „obří světy“. To může být nevinný obrat, který zkrátka naznačuje rozsah produkce, anebo nám tím herečka vědomě či nevědomě prozrazuje, že se opět podíváme i mimo náš svět – na další planety (světy).

Víme, že snímek ponese název The Marvels proto, že Carol Davers tentokrát není jediná „Marvelka“, jež bude ve stínu vystupovat. Krom Captain Marvel se můžeme těšit také na Ms. Marvel (Iman Vellani) a Monicu Rambeau (Teyonah Parris), jež v komiksech vystupuje pod řadou pseudonymů, mezi něž se řadí i Captain Marvel. Monicu jsme poprvé potkali jako malou holku v prvním snímku Captain Marvel, už jako dospělá vystupovala v minisérii WandaVision, kde také získala svoje nadlidské síly. Ms. Marvel, alias Kamala Khan je teenagerka, pro níž je Captain Marvel idolem. Po jejím vzoru si vyrobí maškarní kostým, aniž by v ten moment tušila, že se stane skutečnou superhrdinkou. Představí se nám ve vlastní minisérii Ms. Marvel, jež by měla být uvedena ještě před The Marvels.

Tím ale výčet postav nekončí. Počítat zřejmě můžeme i s návratem několika starých známých. Ve stejné době, kdy Brie Larson poskytla své interview, sdílel Samuel L. Jackson na Instagramu fotku nalepovacího plnovousu s komentářem v tom stylu, že „Nick je zpátky ve hře“. Zhruba ve stejné době se v Londýně natáčí také minisérie Secret Invasion, v níž má Jackson jednu z hlavních rolí, takže by si mohl lepit vousy právě kvůli Invazi. Nicméně na Instagramu sdílel také fotku trička se zařízením, jehož prostřednictvím Nick kontaktuje Captain Marvel. To zdánlivě naznačuje, že ve svém postu hovoří právě o návratu k The Marvels. Dávalo by smysl, pokud by se objevil tam i tam – už jen proto, že podle starších zvěstí má být minisérie Secret Invasion s chystaným filmem propojená.

A pak je tu ještě jeden potenciální návrat. Na IMDb se objevilo, že na The Marvels pracuje, John Humber, jakožto osobní asistent Juda Lawa. Je pravda, že databázi IMDb můžou editovat i běžní smrtelníci, nicméně pokud je informace správná, pak se můžeme těšit, že se vrátí Judův Yon-Rogg, skrytý záporák prvního filmu. Rozhodně měl s Carol Danvers nevyřízené účty, měl by tedy k návratu důvod. IMDb potom naznačuje, že do snímku byl nově obsazený také Shamier Aderson, jenž na sebe v posledních týdnech upozornil získáním role v Johnu Wickovi 4. Pakliže opravdu byl do The Marvels obsazený, tak nevíme do jaké role.

Již dříve byli do nespecifických vedlejších rolí obsazeni Zawe Ashton a Park Seo-Joon. Režíruje Nia DaCosta. Datum české premiéry je stanoveno na 10. listopadu 2022.

Foto je ilustrační - Captain Marvel

Zdroje: Murphys Multiverse, The Ronin, SiriusXM

Galerie: 3

The Marvels: Natáčení začalo, zřejmě se vrátí dvě známé postavy | Fandíme filmu The Marvels: Natáčení začalo, zřejmě se vrátí dvě známé postavy | Fandíme filmu The Marvels: Natáčení začalo, zřejmě se vrátí dvě známé postavy | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest