Ježek Sonic 2: Protivník Knuckles našel představitele

Ježek Sonic 2: Protivník Knuckles našel představitele | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Další populární postavu ze Sonicova světa neztvární žádné ořezávátko.

Pokračování snímku Ježek Sonic už je nějakou dobu dotočené, avšak postprodukce ještě probíhá. Během té se také namlouvají animované postavy. A tentokrát je třeba obsadit jednu novou a důležitou. Knucklese. Tenhle rudý ježura ve hrách začínal jako antagonista, kterého doktor Robotnik povedl, aby si myslel, že je Ježek Sonic jeho nepřítel. Později Knuckles léčku prohlédl a modrý i rudý bodlinatec se začali přátelit a spolupracovat proti Robotnikovi. O filmu víme, že v něm Knuckles má být Robotnikovým „partnerem“, takže je možné, že v celovečerním zpracování na něj čeká podobný vývoj, jako ve hrách.

Známého drsňáka Sonicova světa ve druhém filmu namluví drsňák skutečný – Idris Elba. Toho jsme naposledy mohli vidět v Sebevražedném oddílu, známý je také ze seriálu Luther, z marvelovek nebo z Pacific Rim. Elba doplňuje už tak bohaté obsazení, kdy se Ben Schwartz vrací jako Sonic, Jim Carrey jako Robotnik, James Marsden jako Tom, Tika Stumpter jako Maddie, Natasha Rothwell jako Rachel a Adam Pally jako Wade. Režíroval Jeff Fowler, scénář napsali Patrick Casey a Josh Miller. Datum české premiéry je stanovené na 7. 4. 2022.

Sonic je připravený mít víc volnosti a Tom a Maddie souhlasí, že pojedou na dovolenou a nechají jej doma samotného. Jakmile však odjedou, vrací se na scénu Doktor Robotnik, tentokrát s novým partnerem, Knucklesem, a hledá smaragd, který má moc tvořit i ničit civilizace. Sonic se spojí s vlastním parťákem, Tailsem, a společně se vydávají najít smaragd dřív, než padne do nesprávných rukou.

Titulní foto je ilustrační

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest