Justice League: Podle producenta je další film na horizontu

Justice League: Podle producenta je další film na horizontu | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
Charles Roven se také rozpovídal o největších potížích, které při natáčení DC filmů musel řešit.

Producent Charles Roven poskytl interview The Hollywood Reporteru a hovořil také o svojí práci pro DC filmy. Mimo jiného se rozpovídal o tom, jaké komiksové filmy bude pro Warner Bros. do budoucna produkovat. Vysvětlil, že je je navázaný na projekty, které vzešly z Muže z oceli, Batman v Superman a Suicide Squad. Kupříkladu Aquaman nebo Shazam! se jej netýkají, nicméně Roven předpokládá, že se bude podílet na dalším Sebevražedném oddílu a dodal, že za pár let očekává, že vznikne další Justice League.

Jakkoliv poznámka zněla nevinně, okamžitě vzbudila velkou pozornost. Po letošním vydání Justice League Zacka Snydera se totiž mohlo zdát, že je s touhle značkou utrum. Film neuspěl a vztahy studia Warner se Snyderem jsou dost zpřetrhané. Tak o čem to Roven mluví? Lze předpokládat, že pokračování Zackova filmu opravdu nevznikne. Tahle loď odjela. Na druhou stranu, je pochopitelné, že takhle známou komiksovou značku Warner nenechá ležet a třeba dokonce někdy zkusí spojit hrdiny ze samostatných sólovek do nového společného filmu. Jen zkrátka zřejmě nová Justice League vznikne až po delší době (a nebude mít nic společného s tou Snyderovou). Pokud tomu věří producent, tak my můžeme věřit také.

Roven také pohovořil o těžkostech, se kterými se během produkce musel potýkat. U Justice League byla problematická samozřejmě výměna režiséra během natáčení. Už to samo o sobě dělalo problémy, ale přidaly se i další. Například Gal Gadot si při předchozím natáčení poranila záda, prodělala na operaci a nemohla létat. Takže i když většina dotáček probíhala v Británii, kvůli některým se speciálně muselo za Gadot. Pak tu byla skutečnost, že si na dotáčky Henry Cavill nemohl oholit knír, který už mu narostl kvůli jinému filmu. Proč se knír narychlo řešil v postprodukci, namísto toho, aby se počkalo, až se Cavill bude moci oholit? Roven vysvětluje, že Warner film nemohl odložit, protože měl nasmlouvaná kina a všechny partnery a neměl by tenkrát Justice League v kinech čím nahradit.

Aktuálně se potom Roven smiřuje se skutečností, že si Sebevražedný oddíl nevede v kinech nijak skvěle, protože je souběžně s kinem nasazený také na stream, kde si jej najde nejen část diváků, ale také piráti, kteří potom snímek šíří dál. V tomhle světle je o to pochopitelnější, že případná další Justice League je skutečně ještě daleko.

Foto je ilustrační - Justice League

Zdroj: The Hollywood Reporter

Galerie: 3

Justice League: Podle producenta je další film na horizontu | Fandíme filmu Justice League: Podle producenta je další film na horizontu | Fandíme filmu Justice League: Podle producenta je další film na horizontu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu