Morbius: Ve filmu se má objevit další marvelovská postava

Morbius: Ve filmu se má objevit další marvelovská postava | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Režisér Daniel Espinosa se možná podřekl v rozhovoru.

Nechci nikoho jakkoliv ošidit o jeho osobní preference, nicméně když se podívám na čtenost příspěvků o Morbiovi, tak na první pohled je zájem fanoušků menší než o Venoma nebo Spider-Mana. Co k filmu o „upířím“ antihrdinovi pozornost přitahuje, jsou nejrůznější napojení na další filmy.

Bouřlivou reakci snímek způsobil, když se v traileru objevil plakát se Spider-Manem a Michael Keaton jako padouch Vulture. To zdánlivě indikuje přímé spojení s pavoučími filmy, ačkoliv detaily stále ještě neznáme. Teď je tu potenciálně další spojení.

Režisér filmu Daniel Espinosa pochází ze švédska a poskytl rozhovor lokálnímu magazínu Moviezine. V tom byl dotázán na to, jaký je rozdíl mezi tím, když teď nerežíruje lokální herce, ale velké hvězdy. Odpověď není až tak zajímavá, ale podstatné je, že Espinosa v rozhovoru vyjmenoval také hvězdy, se kterými spolupracoval. Konkrétně uvedl Jareda Leta, Michaela Keatona, ale také Toma Hardyho!

Neznám reputaci serveru Moviezine, nedokážu tudíž říct, nakolik je možné, že magazín něco dezinterpretoval nebo si to vyloženě vymyslel. Zároveň je pravda, že Espinosa s Hardym spolupracoval už v minulosti na snímku Dítě číslo 44. Jak Leta, tak Keatona zjevně vyjmenoval ve spojitosti s aktuálním Morbiem. Ze starších filmů nezmínil ani Denzela Washingtona ani Ryana Reynoldse ani Jake Gyllenhaala, popřípadě jakoukoliv jinou hvězdu. Režisérovo vyjádření tak působí dojmem, že by i Hardyho mohl spojovat se svým posledním snímkem. Pokud tomu tak je, pak by to znamenalo, že ve filmu Morbius vystoupí Venom! Právě toho totiž Tom Hardy v komiksových filmech studia Sony hraje.

Studio nedávno rázně tvrdilo, že film není součástí filmového světa Marvelu, nicméně okamžité propojení s Venomem by jistě spousta fanoušků uvítala. Snad se o téhle možnosti dozvíme brzy něco víc.

Hororový snímek s akčními prvky Morbius vypráví příběh vědce (Jared Leto), jenž se při snaze nalézt lék na vzácnou krevní chorobu nešťastnou náhodou přemění v živoucího upíra. Ač znechucen svou žízní po lidské krvi, rozhodne se namířit krvežíznivost proti kriminálníkům, které nepovažuje za hodné života. Morbius začínal v komiksech jako záporák, posléze se z něj stal antihrdina. Ve filmovém světě by Morbiovy příběhy mohly být provázané s Venomem. Dále hrají Matt Smith, Tyrese Gibson a Adria Arjona. Scénář napsali Burk Sharpless a Matt Sazama. Režíruje Daniel Espinosa. Datum premiéry v ČR je stanoveno na 20. 1. 2022.

Foto: Sony

Zdroj: MovieZine

Galerie: 2

Morbius: Ve filmu se má objevit další marvelovská postava | Fandíme filmu Morbius: Ve filmu se má objevit další marvelovská postava | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest