Král Škorpión: Přípravy restartu se hnuly, vyloučené nejsou další filmy

Král Škorpión: Přípravy restartu se hnuly, vyloučené nejsou další filmy | Fandíme filmu
Universal Pictures
Producent Krále Škorpióna není proti dalším příběhům ze světa Mumie.

Dwayne Johnson aktuálně soustředí pozornost na propagaci svojí dobrodružné novinky Expedice: Džungle. Svou hollywoodskou dráhu začínal taktéž v dobrodružném žánru, jako Král Škorpión ve snímku Mumie se vrací z roku 2001. Následně The Rock roli ztvárnil ještě v samostatném filmu, na nějž následně navázala direct-to-video pokračování s jinými herci.

Aktuálně se Johnsonova produkční společnost snaží značku oživit opět v nějaké smysluplné podobě. Už loni na podzim bylo oznámeno, že se chystá restart. Teď Johnsonův produkční partner Hiram Garcia v rozhovoru pro Collider prozradil, že čerstvě byla dokončena první verze scénáře, která se aktuálně ladí. Garcia také uvedl, že společnost Seven Bucks Productions chce i nadále vyprávět příspěvky ze světa Mumie a Krále škorpiona. Těžko říct, zda by studio Universal chtělo nějak navazovat přímo na Mumii s Brendanem Fraserem, když aktuálně se všemi svými monster filmy začíná znovu od nuly, nicméně, pokud by Dwayne Johnson chtěl produkovat další volně navazující spin-offy, nikdo by mu asi nebránil.

O chystaném filmu zatím mnoho nevíme. Scénář píše Jonathan Herman (Straight Outta Compton) a The Rocka by měl nahradit nějaký mladší herec – Johnson by rád pomohl nějakému začátečníkovi, stejně jako před lety projekt pomohl v kariérním posunu jemu. Děj by zřejmě měl být zasazený do současnosti.

Foto je ilustrační - Král Škorpión s The Rockem

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest