Deadpool 3: V příštím roce se snad konečně začne točit

Deadpool 3: V příštím roce se snad konečně začne točit | Fandíme filmu
20th Century Fox
Kdo by film mohl zrežírovat?

O Deadpoolovi 3 toho víme stále jen málo. Deadpool je jedinou postavou z xmenovského světa, která nebude přeobsazena po tom, co studio Fox koupil Disney a všechny jeho marvelovské komiksové postavy předal do správy Marvel Studios. Postavu tedy dál ztvární Ryan Reyolds a snímek by dokonce měl být opět mládeži nepřístupný, i když už vznikne pod záštitou Marvelu a Disneyho. Scénář píší Wendy Molyneux a její sestra Lizzie Molyneux-Loeglin. Kdy se však snímku dočkáme, to zřejmé není.

Určitý náznak teď nabídl Ryan Reynolds v rozhovoru pro Collider. Herec, spoluautor scénáře a producent série uvedl, že aktuálně společně se sestrami pracuje na scénáři. A co víc, také prozradil, že s tím, jak přípravy pokračují, existuje podle jeho odhadu zhruba sedmdesátiprocentní šance, že by se v příštím roce konečně začalo natáčet! Pokud by to opravdu klaplo, pak bychom se dalšího Deadpoola dočkali nejspíš v roce 2023 nebo 2024.

Kdo přesně by ale snímek mohl zrežírovat? Možná by se úkolu mohl chopil Shawn Levy, s nímž Reynolds aktuálně dokončil akční komedii Free Guy. V rozhovoru s magazínem Inverse byl Levy na tuhle otázku přímo dotázaný, na což odpověděl, že se přímé odpovědi raději vyhne...což bychom ale podle něj mohli chápat jako odpověď. V zásadě jde jeho reakci vnímat dvěma způsoby: Buď o Deadpoolovi 3 vůbec nic neví a tím pádem by dávalo smysl, že by se k němu neměl jak vyjadřovat. A nebo skutečně o případné účasti jedná a zatím s takovýmhle předstihem nesmí nic prozradit. K tomu dodal, že je obrovským fandou Deadpoola a fandou marvelovského filmového univerza. Takže pokud by přišla ze strany Marvelu správná nabídka, určitě by neváhal.

Ryan Reynolds v minulosti prokázal, že u Deadpoola chce být hlavní tvůrčí silou on sám a u režiséra je tak pro něj primárním požadavkem, aby spolu dobře vycházeli. Pokud si s Levym při natáčení Free Guye sedli, tak Shawna jako potenciálního režiséra Deadpoola 3 opravdu vyloučit nemůžeme.

Foto je ilustrační - Deadpool

Zdroje: Inverse, Collider

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest