Kate: Akční novinka od Netflixu předvádí své zbraně v novém traileru

Kate: Akční novinka od Netflixu předvádí své zbraně v novém traileru | Fandíme filmu
Netflix
Připravte se na vražednou jízdu napříč neony ozářeným Tokiem.

Snímek Kate zatím představilo několik kratších upoutávek. Teď je tu konečně plnohodnotný trailer, jenž v plné palbě předvádí, na co se vlastně můžeme těšit. Kate je na první pohled neumdlévající akční jízda, kde se jde od střetu ke střetu. Mary Elizabeth Winstead hraje nájemnou vražedkyni, která byla otrávena a má 24 hodin na to, aby vypátrala, kdo je vinen a pomstila se. Děj se odehrává v Tokiu, takže je ukázka plná neonů a celkově snímek vypadá vizuálně značně stylizovaně. Spolu s ústřední hrdinkou se na smrtící cestu velkoměstem vydává ještě mladá teenagerka a jako mentor nabízí pomocnou radu Woody Harrelson. Při likvidování protivníků působí Winstead naprosto přirozeně, takže v souhrnu snad můžeme doufat ve veskrze příjemnou akční jízdu.

Kate je pečlivá a nadpřirozeně nadaná vražedkyně. Dokonale vyladěný stroj na zabíjení ve vrcholné formě. Když nečekaně pokazí misi v Tokiu, kde měla za úkol zlikvidovat člena Jakuzy, tak vzápětí zjišťuje, že byla otrávena. Brutálně pomalá poprava jí dává méně než 24 hodin na to, aby se pomstila svým vrahům. Její tělo se pozvolna rozpadá, avšak Kate naváže nečekané pouto s náctiletou dcerou jedné ze svých předchozích obětí.

V hlavních rolích Mary Elizabeth Winstead, Woody Harrelson, Michiel Huisman nebo Tadanobu Asano. Režíruje Cedric Nicolas-Troyan. Netflix snímek uvede. 10. září.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest