Venom 2: Carnage přichází – V krátkém filmu o filmu režisér představuje nového padoucha

Venom 2: Carnage přichází – V krátkém filmu o filmu režisér představuje nového padoucha | Fandíme filmu
Sony
Andy Serkis v pohledu do zákulisí vysvětluje svůj přístup ke zpracování Venoma a Carnage.

Jen krátce poté, co byl zveřejněný nový trailer pro Venoma 2: Carnage přichází se objevil online také nový featurette (krátký film o filmu) v němž režisér Andy Serkis přibližuje svůj přístup k natáčení. Hovoří o tom, jak je hraní digitálních postav vážná záležitost. Podle režiséra musejí být uměle vytvořené bytosti zcela uvěřitelné. Andy si také dal hodně záležet na tom, aby Venom a nový symbiont Carnage byli od sebe snadno rozpoznatelní. A to nejen barevně, ale i tím, jak se pohybují. Serkis hovoří o tom, že pro Carnage vytvořil celý „slovník“ jeho specifických pohybů.

Kdyby youtube verze featurettu přestala fungovat, tak ji najdete také na stránkách Applu (video je přilepené k traileru).

Od událostí Venoma uplynul více než rok. Investigativní novinář Eddie Brock má co dělat, aby se vypořádal se společným životem s mimozemským symbiontem Venomem, který mu dopřává nadlidské síly, díky nimž může být smrtícím mstitelem. Skrze rozhovory se sériovým zabijákem Cletusem Kasadym se Brock snaží zachránit svoji novinářskou kariéru. Kasady se však stává hostitelem symbionta Carnage a po nezdařilé popravě prchá z vězení.

Venoma 2 režíruje Andy Serkis, v hlavní roli se vrací Tom Hardy. Dále hrají Michelle Williams, Woody Harrelson a Naomie Harris. Datum premiéry je stanovené na 16. 9. 2021.

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu