West Side Story: Spielbergův muzikál vytasil nový trailer

West Side Story: Spielbergův muzikál vytasil nový trailer | Fandíme filmu
20th Century Studios
Naleštěte botky, jde se tančit do ulic.

Letošní novinka West Side Story má v sobě dva protichůdné impulzy: Zaprvé, většina remaků na první pohled působí hrozně zbytečně. Zadruhé, každý jeden snímek Stevena Spielberga stojí za pozornost. Teď je tu nový trailer, a i když nepřináší mnoho nového oproti tomu, jenž byl zveřejněný během letošních Oscarů, pořád má v sobě kratší upoutávka velkou vnitřní energii. Jasně, možná za to prostě může ikonická hudba, ale i to jak Janusz Kamiński snímá ulice a postavy má v sobě silný náboj a skvěle to vytváří dojem skutečného konkrétního místa, kde je možné muzikálové snění.

Muzikál West Side Story se odehrává v newyorském části West Side, která je svědkem opakovaných konfliktů dvou konkurenčních pouličních gangů. Tryskáči a Žraloci se bytostně nenávidí a není síly, jež by změnila jejich nepřátelství. Riff přivádí mezi Tryskáče Tonyho, leč ten se na první taneční zábavě bezhlavě zamiluje do Marie, sestry Bernarda, vůdce Žraloků. Ten nepřipouští jinou možnost, než že si Maria najde přítele mezi Portorikánci v gangu Žraloků, a tak je oheň na střeše.

V hlavních rolích vystupují Rachel Zegler jako Maria, Ansel Elgort jako Tony, Ariana DeBose jako Anita a Maddie Ziegler jako Velma. Rita Moreno, jež v původním snímku hrála Anitu, se vrací, aby ztvárnila jinou roli. Datum premiéry je stanoveno na 9. 12.

Podklady a foto: 20th Century Studios

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest