Spider-Man: Podle Zendayy je další budoucnost nejistá

Spider-Man: Podle Zendayy je další budoucnost nejistá | Fandíme filmu
Marvel Studios
Ani představitelka MJ neví, co vlastně bude se Spider-Manem dál.

Herečka Zendaya představuje v marvelovských filmech postavu MJ, spolužačku Petera Parkera, s níž se ústřední hrdina dal ve snímku Spider-Man: Daleko od domova dohromady. S určitostí víme, že MJ uvidíme ještě přinejmenším ve snímku Spider-Man: Bez domova, stejně jako ostatní hrdiny. Co bude potom ani samotná Zendaya neví. Nebo to přinejmenším tvrdí.

Herečka v rozhovoru pro E! News uvedla, že natáčení Bez domova bylo tak trochu hořkosladké, protože to byl poslední film, na který s kolegy měli kontrakt a teď vlastně nevědí, jestli budou natáčet nějaký další. Obvykle podle herečky v Hollywoodu platí, že se natočí trilogie a pak je konec. Jestli bude něco dál, Zendaya neví. Zatím jen vstřebává celou situaci a je vděčná, že mohla být součástí série.

Samozřejmě, u podobných hereckých vyjádření je vždy nejisté, kolik toho hvězdy skutečně nevědí a kolik toho pouze nesmějí říct. Zároveň je možné, že v tuhle chvíli opravdu nikdo pořádně neví, co se sérií do budoucna bude. Marvel se se studiem Sony horko těžko dohodl na tom, že vznikne ještě jeden společný celovečerní film. Víme, že v tom dojde k otevření multiverza a potkáme starší variace Spider-Manů. To může fungovat jako vyvrcholení série, nějaká ta brána do paralelních světů by navíc mohla vysvětlit případný Peterův odchod ze světa Marvelu, pokud by na něm studio Sony trvalo a dál si s Pavoučím mužem chtělo nakládat po svém. Jeden z manažerů Sony před časem uvedl, že moudřejší budeme po premiéře Spider-Mana: Bez domova, tak zatím buďme trpěliví.

Zdroj: E! News

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest