Doctor Strange 2: Máme očekávat ještě jedno obří monstrum

Doctor Strange 2: Máme očekávat ještě jedno obří monstrum | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Krom toho se má vrátit několik známých postav z předchozích filmů.

Podle dosavadních úniků to vypadá, že jedním ze záporáků snímku Doctor Strange in the Multiverse of Madness bude vesmírné božské stvoření s chobotnicovitým tělem, známé jako Shuma-Gorath. Tím ale zřejmě výčet chapadlovitých potvor nekončí. Objevit by se měl také Gargantos (viz galerie pod článkem). Alespoň tuhle roli má u svého jména uvedenou herečka Yenifer Molina na databázi Mandy. V komiksech je Gargantos zkrátka obří chapadlovitá potvora, nikdo s nějakým detailním osobním příběhem.

Tím ale se zajímavé přírůstky v Doctoru Strangeovi 2 nekončí. Podle nedávné zprávy The Hollywood Reporteru by se ve filmu měl ukázat také Tom Hiddleston jako Loki. Zatím to nebylo potvrzeno a není úplně zřejmé, jak by mohl do příběhu zapadat, když jej momentálně sledujeme mimo čas a prostor na velitelství „časové policie“ Time Variance Authority. Ale třeba se skutečně objeví a pak se jeho role jistě velice rychle vyjasní.

A kdyby vám to pořád nebylo málo, tak server The DisInsider sdílel divoký drb, podle něhož by ve druhém Doctoru Strangeovi měla vystoupit alternativní verze Peggy Carter, ztvárněná její klasickou představitelkou Hayley Atwell.

V hlavních rolích se vracejí Benedict Cumberbatch, Rachel McAdams, Benedict Wong, Chiwetel Ejiofor. Doplní je Elizabeth Olsen a Xochitl Gomez. Česká a slovenská premiéra jsou stanoveny na 24. 3. 2022.

Foto je ilustrační, ze snímku Doctor Strange

Zdroje: Mandy, The Hollywood Reporter, The DisInsider Show

Galerie: 2

Doctor Strange 2: Máme očekávat ještě jedno obří monstrum | Fandíme filmu Doctor Strange 2: Máme očekávat ještě jedno obří monstrum | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu