Hawkeye oznámil datum premiéry, je tu první oficiální foto

Hawkeye oznámil datum premiéry, je tu první oficiální foto | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Jeremy Renner prozradil prvních pár podrobností o své chystané sérii.

Marvel nedávno dokončil vysílání Lokiho a už diváky pomalu připravuje na svoji další show. Ostrostřelec Hawkeye oznámil, že jeho vlastní minisérie dorazí na streamovací platformu Disney+ 24. listopadu. Předpokládá se, že v té době by už snad mohla být platforma oficiálně dostupná v Česku a na Slovensku. Magazín EW přinesl první oficiální fotku a několik málo podrobností.

Zajímavé je, že článek Hawkeye označuje jako „další“ hraný seriál ze světa Marvelu. Možná to znamená jednoduše „jeden z dalších“, nebo magazín udělal chybu, zároveň se ale věta dá interpretovat tak, že Hawkeye bude tím nejbližším dalším hraným seriálem, který studio uvede. Pokud by to tak bylo, pak by z nějakého důvodu byla odsunuta Ms. Marvel, u níž se dosud předpokládalo, že ji uvidíme před Hawkeyem, jednoduše už proto, že byla dřív dokončena.

Představitel Hawkeye Jeremy Renner magazínu EW prozradil, že nová hrdinka Kate Bishop (Hailee Steinfeld) je v chystané sérii velkou fanynkou Hawkeye. Je rovnoměrně otravná i okouzlující a zřejmě právě její obliba Clinta Bartona svede obě dvě postavy dohromady. Kate vnese do Clintova života celou řadu problémů, s nimž se dvojice bude muset vypořádat.

Hawkeye je nová marvelovská minisérie. V hlavní roli se vrací Jeremy Renner, novou hrdinku Kate Bishop hraje Hailee Steinfeld. Showrunnerem je Jonathan Igla. Scénář k minisérii společně s Iglem píší Katrina Mathewson a Tanner Bean. Režírují Rhys Thomas a duo Bert & Bertie.

Titulní foto je ilustrační

Zdroj: EW

Galerie: 2

Hawkeye oznámil datum premiéry, je tu první oficiální foto | Fandíme filmu Hawkeye oznámil datum premiéry, je tu první oficiální foto | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest