Smrtonosná past 6: Z filmu o McClaneově mládí nic nebude

Smrtonosná past 6: Z filmu o McClaneově mládí nic nebude | Fandíme filmu
20th Century Fox
Šestá Smrtonosná past byla podle producenta zrušená.

První zvěsti o tom, že by série Smrtonosná past mohla dostat i 6. díl, se objevují už od roku 2013. Posléze se ukázalo, že je v plánu připravit duální dobrodružství, kdy by Bruce Willis vyprávěl o první drsné zkušenosti mladého Johna McClanea v ulicích New Yorku. Fanoušci byli vždycky proti, protože na McClaneovi je zajímavé to, že je to obyčejný polda a k jeho první netradiční zkušenosti dojde až v Nakatomi Plaza.

Teď producent Lorenzo di Bonaventura v rozhovoru pro Polygon prozradil, že z plánů sešlo. Di Bonaventura lakonicky uvedl, že zmiňovaný námět o mladém McClaneovi zkrátka a dobře není dál ve vývoji. Producent dále prozradil, že scénář původně nebyl zamýšlený jako Smrtonosná past, což je podobný osud, jaký měla „trojka“, kde také původně měl vzniknout zcela samostatný snímek, jen aby byl posléze přepracovaný na Smrtonosnou past 3.

Lorenzo dál mluví v rozhovoru o tom, jak strašně zajímavé bylo, že ve snímku měl vystupovat jak mladý, tak starší McClane. Zpočátku tahle idea zněla dost kacířsky. Diváci na sérii koukali kvůli Willisovi, přeobsazení hlavní postavy nějakým mladým uchem neznělo zrovna atraktivně. V dnešní době však Bruce Willis ve svých filmech projevuje prakticky jen totální nezájem o svoji profesi, takže by mladší herec paradoxně asi mohl stát ve středu té zajímavější části filmu. V součtu ale asi platí, že bude lepší, pokud už sérii nebude další film zbytečně kazit pověst…

Foto je ilustrační: Smrtonosná past

Zdroj: Polygon

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu