Black Panther 2: Video z natáčení odhalilo osud krále T‘Chally

Black Panther 2: Video z natáčení odhalilo osud krále T‘Chally | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zákulisní záběry prozrazují, co bude dál s ústřední postavou, jež dosud hrál zesnulý Chadwick Boseman.

Tohle téma se bude mezi fanoušky intenzivně probírat, dokud na něj nedá Marvel jasné odpovědi. Jak si filmaři ve filmu Black Panther: Wakanda Forever poradí se skutečností, že představitel Black Panthera Chadwick Boseman zemřel? Dosud bylo oficiálně potvrzeno pouze to, že role nebude přeobsazena, ani Bosemana nenahradí digitální dvojník. O všem ostatním jsme zatím mohli pouze spekulovat.

Teď se dozvídáme alespoň o kousek víc. Na internet uniklo video ze zákulisí. Na něm je vidět nově vystavěná kulisa trůnního sálu, jenž známe už z prvního Black Panthera. Je zde však minimálně jeden zásadní rozdíl. Na sloupech okolo sálu je nový nápis a fanoušek s orlím zrakem byl schopný rozklíčovat, že se tam ve wakandské abecedě píše: „Odpočívej v síle králi T‘Challo, náš hrdino. Bylo nám ctí. Wakanda Forever.“

Pokud nedošlo k nějakému nedorozumění nebo na nás nebyla ušita nějaká habaďůra, pak nám nápis poměrně jasně říká, že T‘Challa ve světě Marvelu zemře. Což je asi nejlepší řešení jeho nepřítomnosti. Kupříkladu série Rychle a zběsile nechala po smrti Paula Walkera postavu Briana O'Connera naživu a od té doby se potýká se zvláštní situací, kdy neustále musí vysvětlovat, proč hrdina není k zastižení, zrovna když by jej jeho bližní nejvíc potřebovali. Teď už jen zjistit, kdo po T‘Challovi převezme království a kostým Black Panthera.

Samotné video se Marvel z internetu snaží mazat, takže je možné, že až příspěvek budete číst, video už nebude dostupné, avšak mnoho zajímavého na něm vidět není, prostě jen rozpracovaná kulisa trůnního sálu. Hlavní je nápis na sloupech a ten jsme si rozebrali.

Dále také ze zákulisí unikla fotografie obří vodní nádrže, kde se budou točit podvodní scény z Atlantidy, se kterou má Wakanda přijít do kontaktu.

Foto: Marvel

Zdroje: Reddit

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu