God Is A Bullet: Nikolaj Coster-Waldau bojuje se satanisty

God Is A Bullet: Nikolaj Coster-Waldau bojuje se satanisty | Fandíme filmu
Patriot Pictures
Zobrazit další 4 obrázky
Štáb režiséra Nicka Cassavetese trápí koronavirus, ale rozhodně se nevzdává.

Natáčení snímku God Is A Bullet se pomalu blížilo ke konci, zbývalo už jen pět dní do poslední klapky. Pak bohužel štáb zbrzdily pozitivní testy na koronavirus a dokončení natáčení se tak ještě oddaluje. Zatím si pojďme snímek představit.

Film vychází ze stejnojmenného románu od Bostona Terana. Hlavním hrdinou je detektiv, jenž se infiltruje do satanistického kultu, jemuž padly za oběť jeho manželka a dcera. S vyšetřováním detektivovi pomáhá mladá žena, které se z kultu podařilo uprchnout.

Detektiva hraje Nikolaj Coster-Waldau, známý především jako Jamie Lannister ze Hry o trůny. Mladou ženu potom ztvárnila Maika Monroe známá z filmů jako Neutečeš nebo Den nezávislosti: Nový útok. Obsazení doplňují January Jones nebo Jamie Foxx. Snímek napsal a režíruje Nick Cassavetes, autor filmů jako Zápisník jedné lásky nebo Alpha Dog. Na závěr je tu oficiální synopse filmu a dole v galerii dosud zveřejněné fotky.

Detektiv Bob Hightower (Nikolaj Coster-Waldau) najde svoji exmanželku zavražděnou a zjišťuje, že dceru unesl satanistický kult. Bob je frustrovaný z toho, jak zpackané je oficiální vyšetřování. Bob dává výpověď z policie, nechá se potetovat a vetře se do kultu, aby dostal charismatického vůdce kultu Cyruse. S jeho plánem u pomáhá jediná žena, které se z kultu podařilo uprchnout, Case Hardin (Maika Monroe). Bob se noří do králičí nory, aby zachránil svou dceru a Case se pokusí vzít si zpátky kontrolu nad svým životem, o níž ji kult připravil.

Zdroje: Deadline, Collider

Galerie: 5

God Is A Bullet: Nikolaj Coster-Waldau bojuje se satanisty | Fandíme filmu God Is A Bullet: Nikolaj Coster-Waldau bojuje se satanisty | Fandíme filmu God Is A Bullet: Nikolaj Coster-Waldau bojuje se satanisty | Fandíme filmu God Is A Bullet: Nikolaj Coster-Waldau bojuje se satanisty | Fandíme filmu God Is A Bullet: Nikolaj Coster-Waldau bojuje se satanisty | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest