The Portable Door: Sam Neill a Christoph Waltz v nové magické fantasy

The Portable Door: Sam Neill a Christoph Waltz v nové magické fantasy | Fandíme filmu
Jim Henson Company
Když se vaši šéfové v magické firmě potají paktují se skřety, zavání to vždycky průšvihem.

J.W. Wells je tajuplná firma, ve které je řada zaměstnanců zapletená s magií. V příběhu The Portable Door (Přenosné dveře) do firmy nastupují dva noví stážisté, na které čeká divoké fantasy dobrodružství.

Největšími hvězdami chystaného snímku jsou Sam Neill (Jurský park) a Christoph Waltz (Hanebný pancharti). Ty doplňují Patrick Gibson (The OA), Miranda Otto (Pán prstenů), Chris Pang (Šíleně bohatí Asiati), Jessica De Gouw (Gretel & Hansel), Rachel House (Thor: Ragnarok), Arka Das (Mulan), Damon Herriman (Tenkrát v Hollywoodu) a Sophie Wilde (Stan’s Eden).

Scénář napsal Leon Ford (seriál Upright) a režíruje Jeffrey Walker (Taková moderní rodinka, Young Rock). Film se aktuálně natáčí v australském Queenslandu a počítá se s uvedením v roce 2022. Snímek vychází z románu The Portable Door, jenž v roce 2003 napsal Patrick Holt. Postupně přidal šest pokračování, takže v případě diváckého úspěchu může vzniknout celá filmová série. Synopse knižní předlohy říká:

Nastoupit do nového zaměstnání je vždycky stresující. Ale když Paul Carpenter vstoupí do kanceláře J.W. Wellse, zatím vůbec netuší, jaké potíže na něj čekají. Má totiž záhy zjistit, že zdánlivě slušný podnik, který teď platí jeho výplatu, je vlastně jen krytí pro zlověstnou organizaci, která má nesmírně zvláštní zájmy. Vypadá to, že Paulovi nadřízení jsou většinou někde pryč, ve vílí společnosti. Až na to, že samozřejmě nejsou. Jsou totiž se skřety.

 

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest