Není čas zemřít: Bond krátkou ukázkou opět startuje propagační kampaň

Není čas zemřít: Bond krátkou ukázkou opět startuje propagační kampaň | Fandíme filmu
MGM
Zobrazit další 3 obrázky
Po mnohaměsíčním tichu je agent 007 zpátky. Míří do kin a nic nenasvědčuje odkladu.

Bondovka Není čas zemřít (No Time to Die) byla odložená hned několikrát. Nejprve kvůli výměně režiséra, později kvůli pandemii. Loni byl jeden z termínů stanovený na podzimní období, kdy k filmu vyšla celá řada propagačních článků, jež byly nasmlouvané dopředu, i když už bylo zřejmé, že pro pandemická opatření bude třeba premiéru odložit. Od té doby prakticky bylo ticho po pěšině.

Teprve když spolumajitele Bondovy značky, studio MGM, koupil koncem května za osm a půl miliardy gigant Amazon, tak se začalo spekulovat o tom, zda to náhodou Bonda neovlivní, jestli třeba náhodou nebude uvedený na streamovací platformě Amazon Prime Video. To od té doby bylo několikrát rozporováno, pro změnu se však objevilo tvrzení, že by film mohl být o nějakou dobu posunutý, aby poslední bondovka s Danielem Craigem měla větší šance v oscarovém klání.

Nic tomu ale momentálně nenasvědčuje. Studio s blížící se premiérou opět spustilo propagační kampaň a ta jasně hovoří o plánovaném uvedení v říjnu (což platí pro USA, u nás je termín stanovený už na 30. září). Jak (staro)nový plakát, tak nový spot (se starými záběry) uvádějí říjen. Pokud se tedy pandemická situace nějak šíleně nevymkne z kloubů, měli bychom se agenta 007 po mnoha odkladech snad letos konečně dočkat.

James Bond, agent 007, skončil aktivní službu a užívá si zasloužený odpočinek na Jamajce. Klid však nemá dlouhého trvání – objeví se totiž jeho starý přítel Felix Leiter ze CIA a požádá ho o pomoc. Mise na záchranu uneseného vědce se ukáže být zrádnější, než se na začátku zdálo. Bond se během vyšetřování dostane na stopu nevyzpytatelného zločince, který disponuje nebezpečnou a velmi ničivou novou technologií. Česká premiéra je stanovena na 30. 9. 2021.

Zdroje: MGM, The Hollywood Reporter

Galerie: 4

Není čas zemřít: Bond krátkou ukázkou opět startuje propagační kampaň | Fandíme filmu Není čas zemřít: Bond krátkou ukázkou opět startuje propagační kampaň | Fandíme filmu Není čas zemřít: Bond krátkou ukázkou opět startuje propagační kampaň | Fandíme filmu Není čas zemřít: Bond krátkou ukázkou opět startuje propagační kampaň | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest