Ant-Man 3: Režisér ohlásil oficiální start natáčení

Ant-Man 3: Režisér ohlásil oficiální start natáčení | Fandíme filmu
Marvel Studios
Blíží se chvíle, kdy se opět potkáme s velkým padouchem z Lokiho.

AKTUALIZACE: Režisér Peyton Reed nakonec smazaný tweet na svůj účet zase nahrál.

Občas je to s natáčením filmů takové nejednoznačné. Ant-Man and the Wasp: Quantumania prokazatelně už únoru pořizoval nějaké záběry v Turecku a v červnu v San Franciscu. Představitel hlavní role Paul Rudd také v polovině června na záznam uvedl, že je v Londýně na natáčení Ant-Mana 3 a další herci se vyjadřovali obdobně. Panovalo tedy přesvědčení, že je produkce v plném proudu.

Inu, ne tak docela. Režisér Peyton Reed na sociálních sítích sdílel příspěvek, v němž prozradil, že hlavní štáb začal v Londýně natáčet teprve teď. Záběry v Turecku a Americe tedy zjevně točil pouze sekundární štáb. A Rudd v červnu asi do Londýna prostě přiletěl, aby se na natáčení připravil, ale kamery Reed spustil až teď. Režisér spolu se zprávou sdílel fotku ošklivého králíka, kterého měla Cassie, dcera Scotta Langa, už v prvním filmu. Vedle plyšáka je kanystr označený nápisem „biohazard“. Trochu matoucí nicméně je, že Reed záhy příspěvek opět smazal, tak snad už je ten start natáčení opravdu definitivní…

V minulosti patřila Ant-Manova série spíše k těm okrajovým, ke třetímu dílu se však stahuje daleko větší pozornost. Obsazení starší Cassie Lang vyvolává mezi fanoušky otázka, zda nebude právě v tomto snímku představený nový tým Young Avengers. A zcela jednoznačně ve filmu bude mít výraznou roli padouch Kang, nový velký záporák marvelovského univerza, jehož jedna verze se nám představila v minisérii Loki, kde vzbudila slušný poprask, když se Jonathan Majors s rolí popasoval naprosto na jedničku.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania dorazí do kin 16. 2. 2023. Režíruje opět Peyton Reed, scénář napsal Jeff Loveness. V hlavních rolích se vracejí Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas a Michelle Pfeiffer. Nově je doplňují Kathryn Newton jako starší Cassie Lang a Jonathan Majors padoucha Kanga Dobyvatele.

Foto je ilustrační: Ant-Man & The Wasp

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest