Vacation Friends: V bláznivé komedii páru rozvrátí svatbu dvojka pařičů

Vacation Friends: V bláznivé komedii páru rozvrátí svatbu dvojka pařičů | Fandíme filmu
Hulu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Pusťte si trailer na novou bláznivou komedii, kde John Cena hraje otravného vlezlého pařana.

Pravděpodobně někoho takového znáte. Někoho, s kým se dá užít velká zábava. Možná jste zrovna s tímhle člověkem zažili ten nejdivočejší zážitek vašeho života. Vlastně na to docela rádi vzpomínáte a jste vděční, že kdykoliv byste v životě potřebovali pořádně zapařit, víte, kam se máte obrátit. Ale v žádném případě nechcete, aby tenhle typ lidí měl naprosto cokoliv společného s vaším běžným životem.

A přesně z tohoto konceptu vychází bláznivá komedie Vacation Friends. Emily a Marcus jsou v zásadě spořádaní lidé, a když si pro jednou na dovolené vyhodili z kopýtka s Ronem a Kylou, bylo to vzrušující a neopakovatelné. Když se však divoká dvojice, kterou snoubenci znají pouze ze své krátké dovolené, bez pozvání vetře na jejich svatbu, začínají vážné problémy. Uvidíme, zda film bude postavený jen na sérii průšvihů a marné snaze hrdinů odříznou rozjívenou dvojku od svého běžného života, anebo se do filmu vetře kupříkladu nějaké poselství o pokrytectví.

Jako ústřední pár vystupují Yvonne Orji (Nesvá) a Lil Rel Howery (Free Guy), jako jejich divocí známí Meredith Hagner (Search Party) a John Cena (Rychle a zběsile 9, Sebevražedný oddíl). Film zrežíroval Clay Tarver, který zatím natočil prakticky jen jednu epizodu Silicon Valley. Na scénáři krom režiséra pracovali Jonathan Goldstein a John Francis Daley (Šéfové na zabití, Bláznivá dovolená, Spider-Man: Homecoming) a nezkušení Tim a Tom Mullenovi. Snímek 27. srpna bude uvedený na službě Hulu.

Podklady a foto: Hulu

Galerie: 6

Vacation Friends: V bláznivé komedii páru rozvrátí svatbu dvojka pařičů | Fandíme filmu Vacation Friends: V bláznivé komedii páru rozvrátí svatbu dvojka pařičů | Fandíme filmu Vacation Friends: V bláznivé komedii páru rozvrátí svatbu dvojka pařičů | Fandíme filmu Vacation Friends: V bláznivé komedii páru rozvrátí svatbu dvojka pařičů | Fandíme filmu Vacation Friends: V bláznivé komedii páru rozvrátí svatbu dvojka pařičů | Fandíme filmu Vacation Friends: V bláznivé komedii páru rozvrátí svatbu dvojka pařičů | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu