Free Guy: Dle prvních ohlasů největší velkofilmové překvapení léta

Free Guy: Dle prvních ohlasů největší velkofilmové překvapení léta | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Ryan Reynolds jako postavička ve videoherním světě podle všeho přinesl velkou zábavu.

Letošní léto přinese celou zajímavých snímků. Ostatně, v plném měřítku se opět rozjely velké festivaly. Čerstvě za sebou máme Cannes, kde jak novináři, tak porota ve velkém doporučují sugestivní snímek Titane, představena byla novinka Wese Andersona, netradiční hudební film Anette a řada dalších snímků, o nichž se ještě bude letos hodně mluvit. Krom návratu prestižních festivalů jsou ale opět v kinech k vidění také ty nejdražší velkofilmy. Už jsme viděli Black Widow nebo Rychle a zběsile 9, první ohlasy pochválily Sebevražedný oddíl.

Už jsme se ale dočkali také prvních ohlasů pro akční komedii Free Guy a většina novinářů mluví o pozitivním překvapení. Od snímku se asi dopředu příliš nečekalo. Zápletka o postavičce z akční videohry, která si uvědomí samu sebe, má sice značný potenciál, avšak u videoherních filmů jsme už tak nějak zvyklí, že se prostě nevyvedou. Ryan Reynolds od úspěchu Deadpoola sklouzl k tomu, že se dost opakuje a Shawn Levy je výborný producent, ale jako režisér se krom epizod Stranger Things zatím nemůže chlubit ničím, co by se dalo jednoznačně chválit. A trailery asi někoho přesvědčily, někoho ne.

Právě pro nízká očekávání zřejmě tolik kritiků v první vlně reakcí působí tak překvapeně. Shodně hovoří o tom, že je snímek utržený ze řetězu, pořád se něco děje, akce je povedená, celé je to strašně zábavné a film pracuje perfektně s videoherní tematikou. Máme se těšit na několik poměrně velkých překvapení, která trailery zatím nevyzradily a Jodie Comer a Joe Keery sklízejí chválu za ztvárnění dvou lidí ze skutečného světa, kteří se rozhodnou pomoci Reynoldsově videohernímu panáčkovi s jeho životním údělem. Jako vždycky můžeme jen doufat, že to první ohlasy s tou chválou zbytečně nepřehánějí a opatrně se začít těšit na 12. srpna, kdy bude film uvedený.

Zaměstnanec banky Guy si uvědomí, že je vedlejší postavou v celosvětově oblíbené videohře, ve které hrají prim násilí a brutalita. Režíruje Shawn Levy. V hlavních rolích se představí Ryan Reynolds, Jodie Comer, Taika Waititi a Joe Keery. Datum premiéry je stanoveno na 12. srpna.

Zdroje: Slashfilm, Collider, Movieweb

Galerie: 2

Free Guy: Dle prvních ohlasů největší velkofilmové překvapení léta | Fandíme filmu Free Guy: Dle prvních ohlasů největší velkofilmové překvapení léta | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest