She-Hulk představí novou skupinu superpadouchů

She-Hulk představí novou skupinu superpadouchů | Fandíme filmu
Marvel Comics
Zobrazit další 2 obrázky
Na scénu se údajně má dostavit také Hulkův syn.

Loki skončil svoje šestidílné putování, ale další marvelovské minisérie už se chystají. Jednou z nich je i She-Hulk, superhrdinská komedie ze soudního prostředí, kde bude v hlavní roli Hulkova sestřenice. Už dlouhou dobu víme, že mezi padouchy budou v sérii vystupovat monstrózní Abomination (který se mimochodem objevil v traileru snímku Shang-Chi) a Titania. Do role silačky byla nedávno obsazena Jameela Jamil, jež později zveřejnila video ze svého tréninku. Můžete si jej pustit dole na konci článku.

Tím však počet antagonistů nekončí. Podle serveru The Cosmic Circus v sérii bude vystupovat také tým superpadouchů The Wrecking Crew. Ten se v komiksech vyskytuje od roku 1974 a původně to byli obyčejní grázlíci, kteří však nalezli páčidlo očarované asgardskou magií, jež jim dopřála nadlidské síly. Pakliže je hlavní hrdinkou série nadlidsky silná She-Hulk, určitě by dávalo smysl, pokud by se musela vypořádat s nadlidsky silnými protivníky, jakkoliv by se jejich zrod v seriálu asi řešil jinak než přes očarované páčidlo…

Pak je tady jedna podstatně divočejší zvěst od serveru The Direct. Ten tvrdí, že v sérii bude vystupovat Hulkův syn Skaar! Toho měl Hulk v komiksech s jednou mimozemšťankou, když pobýval na planetě Sakaar. A na té už Hulk ve filmech byl – dostal se tam po událostech Avengers: Age of Ultron. Není tedy vyloučené, že si syna skutečně pořídil. Navíc zrovna v rámci komediální seriálu by jeho představení asi bylo snazší. V komiksech má Skaar zrychlené stárnutí, Hulkův syn už by tedy v seriálu mohl být dospělý. Popřípadě by to mohl být zhruba osmiletý spratek, protože mezi událostmi She-Hulk a Avengers: Age of Ultron uplynulo ve světě Marvelu asi devět let.

Zařazení Skaara by jistě mělo svůj komediální potenciál a dále by to celou sérii posouvalo z roviny samostatného příběhu She-Hulk do roviny příběhu celé skupiny zelených obrů (She-Hulk, Hulk, Skaar, Abomination). Při zařazení syna bychom asi také mohli doufat, že se Hulk v seriálu pouze nemihne, ale bude jednou ze stálých a klíčových postav. Ostatně, po tom, co Bannerova láska Black Widow zemřela a on se definitivně vypořádal s proměnami v nekontrolovatelnou bestii, by jeho starost o rodinu mohla být dalším zajímavým vývojovým krokem jeho příběhu.

Zajímavá je také praktická stránka věci. Pokud skutečně budou v sérii vystupovat She-Hulk, Hulk, Skaar a Abomination, představuje to pro Marvel výraznou trikovou výzvu – seriál, kde ve velkém vystupují čtyři plně digitální postavy zpracované ve filmové kvalitě, jsme tu opravdu ještě neměli. Vedle zprávy o Skaarovi The Direct také tvrdí, že Jennifer Walters (She-Hulk) bude v sérii prolamovat čtvrtou zeď – tedy mluvit přímo k divákům, podobně, jako to dělá třeba Deadpool. Postava to dělá v komiksech a zjevně by tak měla činit i v televizí sérii.

No a pokud byste vedle série zákulisních úniků, které zatím studio oficiálně nepotvrdilo, chtěli také nějakou zprávu, která je natvrdo daná, tak pro vás máme jednu castingovou novinku. Podle serveru Deadline byl do blíže nespecifikované role obsazený Josh Segarra, jenž je nejznámější asi pro své účinkování v seriálu Arrow, kde hrál postavu Adriana Chase.

She-Hulk, alias Jennifer Walters je v komiksech sestřenice Bruce Bannera, kterou postřelí mafiáni a Bruce jí musí dát transfuzi svojí krve, aby jí zachránil život. Nějakou dobu má potíže se sebekontrolou, ale nakonec nad sebou získá nadvládu, podobně jako Bruce ve filmech. Občanským povoláním je právnička, ale také je součástí týmu Avengers. V hlavní roli vystoupí Tatiana Maslany, kterou doplní Mark Ruffalo jako Hulk a Tim Roth jako Abomination. Chystanou minisérii připravuje scenáristka Jessica Gao a režisérky Kat Coiro a Anu Valia. Minisérie bude uvedená v roce 2022.

Zdroje: Deadline, The Direct I, II, The Cosmic Circus

Galerie: 3

She-Hulk představí novou skupinu superpadouchů | Fandíme filmu She-Hulk představí novou skupinu superpadouchů | Fandíme filmu She-Hulk představí novou skupinu superpadouchů | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu