Battle of the Planets: Scenárista Rychle a zběsile 9 chystá nový sci-fi svět s režiséry Avengers

Battle of the Planets: Scenárista Rychle a zběsile 9 chystá nový sci-fi svět s režiséry Avengers | Fandíme filmu
AGBO
Zobrazit dalších 5 obrázků
Bratři Russoovi plánují celé universum o příbězích intergalaktického boje s vesmírnými nájezdníky.

V roce 2019 režiséři bratři Russoovi po masivním úspěchu Avengers: Endgame kuli železo, dokud bylo žhavé. Namísto toho, aby se rychle upsali Marvelu k dalšímu filmu nebo vzali nějaký jiný blockbuster u jednoho z konkurenčních studií, rozhodli se naplno opřít do projektů svojí vlastní produkční společnosti AGBO. Ta dosud točila menší filmy, jako byly akční Vyproštění nebo drama Cherry. Russoovi se ale pouští ve vlastní firmě také do regulérně velkých bijáků. Aktuálně v Praze točí špionážní akci The Gray Man a v roce 2019 na Comic-Conu oznámili také hned několik chystaných sci-fi novinek.

Jednou z nich je i Battle of the Planets, akční dobrodružství o komandu bojovníků s nebezpečnými mimozemšťany. Dva roky jsme o projektu nic neslyšeli, teď se dozvídáme, že scénář napíše Daniel Casey, jenž má čerstvě za sebou kasovně úspěšné Rychle a zběsile 9. Spolu s Russoovi Casey chystá rovnou základy pro celé univerzum Battle of the Planets. Úvodní film má nastartovat značku, jež by se měla rozpínat napříč různými platformami. Na projektu spolupracuje také firma Tatsunoko, která se značkou prapůvodně přišla.

Battle of the Planets pochází ze 70. let minulého století a původně jde o poameričtěnou verzi (ostříhanou o nějaké to násilí a sprostá slova) japonské anime série Science Ninja Team Gatchaman. Série měla přes 100 epizod a pojednávala o týmu hrdinů, kteří chrání Zemi před mimozemskou hrozbou. Hrdiny byla pětice sirotků, kteří od útlého věku byli cvičeni, aby společně utvořili intergalaktické komando známé jako G-Fore, určené k boji se šmejdem z vesmíru. Skupinka nosila high-tech kombinézy, všichni měli pláště, které jim umožňovaly plachtit a jezdili v nejrůznějších vozítkách. Russoovi budou projekt jednoznačně produkovat, ale v minulosti projevili zájem také o režii, tak je možné, že snímek sami natočí.

Zdroj: Deadline

Galerie: 6

Battle of the Planets: Scenárista Rychle a zběsile 9 chystá nový sci-fi svět s režiséry Avengers | Fandíme filmu Battle of the Planets: Scenárista Rychle a zběsile 9 chystá nový sci-fi svět s režiséry Avengers | Fandíme filmu Battle of the Planets: Scenárista Rychle a zběsile 9 chystá nový sci-fi svět s režiséry Avengers | Fandíme filmu Battle of the Planets: Scenárista Rychle a zběsile 9 chystá nový sci-fi svět s režiséry Avengers | Fandíme filmu Battle of the Planets: Scenárista Rychle a zběsile 9 chystá nový sci-fi svět s režiséry Avengers | Fandíme filmu Battle of the Planets: Scenárista Rychle a zběsile 9 chystá nový sci-fi svět s režiséry Avengers | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest