Black Panther: Wakanda Forever obsadil novou postavu

Black Panther: Wakanda Forever obsadil novou postavu | Fandíme filmu
Marvel Studios
Štáb má brzy vyrazit do ulic, tak snad se o snímku konečně dozvíme víc.

Nedávno jsme se bavili o tom, že Winston Duke patří mezi herce, u nichž ve snímku Black Panther: Wakanda Forever můžeme s jistotou potvrdit návrat z jedničky. Obsazení nicméně bude doplněno také o úplně nové přírůstky. Zatím jsme věděli pouze o obsazení Tenocha Huerty, u nějž se proslýchá, že by měl hrát samotného krále Atlantidy - Namora. Teď byla obsazena další herečka. U té nemáme nejmenší tušení, koho by mohla hrát, ale zase jde o zajímavý castingový úlovek.

Do blíže nespecifikované role se podle zjištění serveru Variety připojila Michaela Coel. Ta v posledních letech raketově vystřelila nejen jako herečka, ale také jako schopná autorka. V letech 2015-2017 byla ceněná její série Chewing Gum a loňská limitovaná série Můžu tě zničit už sklízela vyloženě oslavné ódy, když si v nepříjemném příběhu o znásilnění a rozpadu osobního života Coel zahrála obtížně uchopitelnou ústřední protagonistku, která je vše, jen ne černobílou postavou.

Natáčení Black Panthera 2 momentálně probíhá v americké Atlantě, kde je štáb zavřený v ateliérech, takže o produkci nevíme prakticky nic. Příští měsíc by se však měly točit exteriéry ve státě Massachusetts, tak snad se dočkáme nějakých fotek z natáčení a s nimi spojených podrobností.

Zdroje: Variety, The Cosmic Circus

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest