Armáda mrtvých 2: Zack Snyder se vrátí k zombiím

Armáda mrtvých 2: Zack Snyder se vrátí k zombiím | Fandíme filmu
Netflix
Režisér ostrých snímků podepsal dlouhodobou spolupráci s Netflixem.

Zack Snyder je na Netflixu zjevně opravdu spokojený, protože s ním podepsal „first look“ smlouvu. To znamená, že když Snyder nebo produkční společnost Stone Quarry Productions vyvine jakýkoliv projekt, tak jako první má právo jej koupit Netflix. Teprve kdyby Netflix neměl zájem, tak může být projekt nabízený i dalším distributorům. Podobnou smlouvu měl Snyder do roku 2019 s Warnerem, s ním se ale poměrně veřejně rozkmotřil během příprav Justice League.

Netflix o Snydera stojí, protože je to velké jméno, které přitahuje pozornost. Jeho Armáda mrtvých navíc patřila k vůbec nejúspěšnějším filmům streamovací platformy. Zack a jeho produkční partneři si zase libují v tom, že Netflix je ochotný zaplatit velké projekty, nevadí mu riskovat a má v ně důvěru – při práci je nijak nelimituje. A jednotlivé filmy mohou být ostřejší, přesně tak, jak to má režisér rád.

Netlix také nečeká na úspěch a klidně schvaluje rovnou celé balíky projektů. Proto spolu s Armádou mrtvých byl odsouhlasený spin-off Armáda zlodějů, jenž uvidíme letos na podzim, a animovaný prequel, který dorazí na jaře 2022. Oficiálně se také počítá s natáčením Armády mrtvých 2. Na tu si ale fanoušci počkají, protože pokračování letošního zombie hitu Snyder natočí teprve potom, až dokončí sci-fi Rebel Moon. U té se mimochodem také počítá se startem celé franšízy.

Foto je ilustrační, z první Armády mrtvých

Zdroj: The Hollywood Reporter

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu