Zhoubné zlo: Trailer ukazuje nové hrůzy od režiséra V zajetí démonů

Zhoubné zlo: Trailer ukazuje nové hrůzy od režiséra V zajetí démonů | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 4 obrázky
James Wan natočil Saw, Insidious a V zajetí démonů. Pak si odskočil k Aquamanovi, ale teď je zpátky u hororu.

Snímek V zajetí démonů 3 zanechal diváky vesměs rozpačité. Film to v žádném případě nebyl špatný, ale kvalit jedničky a dvojky nedosahoval ani omylem. Možná filmu uškodil odklon od duchů, ale stejně tak na vině může být změna režiséra. Třetí část série totiž natočil Michael Chaves, nikoliv zkušený James Wan. Ten krom obou předchozích Conjuringů natočil také první Saw, úvodní dva díly série Insidious a Zlověstné ticho. S horory má tedy bohaté zkušenosti a vždy jim dokázal vtisknout silnou atmosféru.

Od strašení si Wan odskočil k natáčení velkofilmů – postupně dal světu Rychle a zběsile 7 a Aquamana. Strašení mu ale zřejmě chybělo a už letos v září uvidíme jeho hororovou novinku Zhoubné zlo (Malignant). Teď byl zveřejněný první trailer. A i když pořád vypadá skvěle, Wan pracuje zajímavě s prostorem, točí parádní obrázky a dokáže upoutat pozornost, tak minimálně za sebe musím říct, že trailer postrádá naprosto jakoukoliv strašidelnost. Napětí, znepokojení, hnus, leknutí...cokoliv z toho chybí. Tohle bylo spíš jako koukat na videoklip s hororovou výtvarnou estetikou. Schválně v komentářích dejte vědět, jak upoutávka působí na vás.

Podle oficiální synopse je hrdinka Madison naprosto ochromená šokujícími vizemi krvavých vražd. Její utrpení se ještě prohloubí, když zjistí, že sny, které ji budí ze spaní, jsou vlastně vizí skutečných událostí.

Trailer naznačuje, že vize nějak souvisí s hrdinčiným dětstvím a možná i samotná temná bytost, která útočí na jednotlivé nešťastníky, je s ní zřejmě nějak provázaná. Režisér Wan v inulosti o filmu řekl, že má skládat poctu krvavým a silně stylizovaným hororům italského subžánru giallo. V hlavních rolích vystupují Annabelle Wallis (Annabelle), Maddie Hasson (Mr. Mercedes), George Young (Containment), Michole Briana White (Dead to Me), Jacqueline McKenzie (Reckoning), Jake Abel (Supernatural) a Ingrid Bisu (The Conjuring: The Devil Made Me Do It). Námět filmu napsal sám Wan, scénář podle něj připravila Akela Cooper, jež je podepsaná třeba také pod Hell Fest: Park hrůzy nebo chystanou Sestru 2.

Film uvidíme v českých kinech 9. září.

Podklady a foto: Warner Bros.

Galerie: 5

Zhoubné zlo: Trailer ukazuje nové hrůzy od režiséra V zajetí démonů | Fandíme filmu Zhoubné zlo: Trailer ukazuje nové hrůzy od režiséra V zajetí démonů | Fandíme filmu Zhoubné zlo: Trailer ukazuje nové hrůzy od režiséra V zajetí démonů | Fandíme filmu Zhoubné zlo: Trailer ukazuje nové hrůzy od režiséra V zajetí démonů | Fandíme filmu Zhoubné zlo: Trailer ukazuje nové hrůzy od režiséra V zajetí démonů | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest